• INFANTIL

  • INFANTIL7

  • pop per xics
  • holly parties
  • orquestres2
  • per xics

Catàleg

Altres

ENCIERRO INFANTIL

Sona el Xupinazo, tothom és a punt… Apareixen tres enormes toros i tota la quitxalla comença a córrer !!! Tenim la millor proposta d’encierro infantil amb els nostres toros inflables totalment inofensius. I per acabar la vetllada concurs de capeadores !!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Somnis de sorra

Espectacle multidisciplinari que combina art amb sorra, circ, música en directe, titelles de gran format i pintura ràpida.

Només amb les mans i sorra sobre un vidre. L’il·lustrador Borja González, de la companyia Ytuquepintas, realitzarà sobre l’escenari i projectades en una gran pantalla històries que us ompliran d’emocions; passarà per diferents atmosferes només amb un moviment de les seves mans. Pura inventiva i creació que no us deixarà indiferent. Tot això acompanyat del músic Roc Sala Coll.

Espectacular!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La calle es nuestra

Amb una formació de 10 músics i 1 clown, La calle es nuestra barreja temes propis amb versions impossibles molt poc habituals al carrer.

Un repertori actual i ben executat unit a una imatge transgressora plena de balls, coreografies, gags còmic-teatrals i una gran interacció amb el públic, converteixen qualsevol espai, plaça o carrer en un concert de Rock’n’Roll i contagien d’energia desenfrenada a tot aquell qui els envolta durant 90 minuts.

Lluny de les típiques xarangues i de repertoris poc elaborats al carrer, aquest espectacle itinerant representa una brisa d’aire fresc i original dins d’aquest format musical, molt més proper a les fanfares franceses.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

…el somriure del silenci…

Un espectacle dinàmic on les coreografies i els ritmes evolucionen d’una manera constant i en el que la connexió entre l’artista i l’espectador no té fi.

Amb l’objectiu de buscar un somriure del silenci i mostrar el costat més humà de les persones, neix Brincadeira.

Musicalment, la fusió es l’eix motriu del grup en el que l’expressió corporal acompanya sempre qualsevol ritme per aconseguir un efecte audiovisual que personifiqui la banda. Ja són més de 600 actuacions en aquests 7 anys…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TRINCO TRINCO

Trinco, trinco es basa en cançons tradicionals, cançons transmeses de pares a fills, que han servit i serveixen tant per expressar sentiments, com per jugar, com per iniciar moviments… I que serveixen per entrar de forma natural, amb el llenguatge musical matern, al meravellós món de la música tradicional.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TRIFULKES DE LA KATALANATRIBU

La Nguéa, una catalana d´origen Africà que ha d´estudiar la història de Catalunya per a un examen i decideix explicar-la a la seva àvia que no entén ni un borrall de català. La Nguéa se les haurà d´empescar per fer-li entendre la història del seu país, Catalunya. Un espectacle musical que s´acosta de manera divertida i amena a la història de Catalunya.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

THE REGGAE PER XICS

Et convidem a una actuació ben especial: el grup The penguins interpretant REGGAE PER XICS amb un repertori de cançons populars i d´autor d´arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MACEDÒNIA. CONCERT DE NADAL

Macedònia ens presenta el seu concert amb nadales de tota la vida i ens n’ ofereix una versió alegre i cantable per tota la família.Les cinc noies pugen a l’escenari amb més força que mai i amb moltes ganes de fer conèixer la seva feina i acostar-se una mica més als nens i nenes del país, aquest cop, amb cançons com El trineu, El dimoni escuat …

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL CONCERT DE NADAL DIBUIXAT

Un concert de Nadales que al mateix temps sobre la pantalla de cine, les mans i el pinzell del Toni us transportarà a través d´una bonica història nadalenca.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONCERT SP3: ANEM A VEURE MÓN

Amb un recull de les millors cançons del Club Súper 3, els SP3 ens plantegen els neguits i els disitjos dels i les adolescents, els valors que s´han de potenciar i les actituds que cal denunciar. Anem a veure món, un concert en directe per a fer ballar i cantar a tots i totes les Súper´s.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CARRUSSEL ECOLÒGIC

Recordeu quan de petits anàvem als caballitus? Aquesta és una atracció innovadora al nostre país, ja que els cavallets, dracs i rens estan fets de pneumàtics reciclats. L´energia humana és l´únic necessari per a fer gaudir als més petits. Pares i mares, a pedalar !!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

BUFAR I FER AMPOLLES

Bufar i fer ampolles és un espectacle de contes i música que tracta els diferents elements que conformen el fet musical. es fixa en 2 instruments: El Saxo i la trompeta. Una sèrie de petits contes fantàstics i la interpretació de la les cançons d´aquests dos instruments.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR