• INFANTIL

  • INFANTIL7

  • pop per xics
  • holly parties
  • orquestres2
  • per xics

Catàleg

Concerts familiars

FUNKY PER XICS

Som aquí per celebrar la Gran Batalla del Funky. Xocopowers i Funkyrulus estan a punt per batre’s en un emocionant duel de coreografies. L’espai es converteix en una discoteca de debò, apareixen les “rollerdancers” a la pista, focus, purpurina… l’espectacle està assegurat.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ROCK ‘ N ROLL PER XICS

Sembla que s’està coent alguna cosa a l’escenari, per això la Rock i la Roll han vingut a controlar que no sobrepassem el nivell de decibels establert per la Il·lustríssima Societat de Carques. Però amb aquests noms, les nostres protagonistes no es podran resistir als encants del rock & roll i descobreixen que és molt més que soroll i peluts: el rock és emoció, satisfacció, ràbia, reivindicació, ser diferent… Volem escoltar rock!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

RUMBA PER XICS

Es tracta d’un concert de rumba on cada cançó té un joc diferent per fer participar als espectadors. La idea és crear un espai de participació, educació i diversió mitjançant la rumba. A més a més, es fa un repàs de les cançons pròpies del grup i d’altres tradicionals catalanes en clau de rumba. En funció del tipus de contractació el concert es desenvolupa en un formant adequat a les característiques de l’espai. Aquests formats són els de banda, trio (per a teatres i sales) o en solitari. En els concert en teatres i sales l’espectacle gira al voltant de la relació d’amistat entre en Landry i El Sicus, un gitano d’una suposada ciutat marinera, que desgranen la història d’unió de les cultures i dels personatges a través de diferents cançons populars i pròpies. A més, en èpoques destacades, com per exemple Nadal o Carnestoltes, Landry el Rumbero adapta especialment l’espectacle amb cançons tradicionals i nadales al ritme de la rumba.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

REGGAE PER XICS

Al mateix ritme que creixen els menuts de la casa, també es fa gran el projecte de Reggae Per Xics. I és que passats 5 anys, la proposta adreçada al públic infantil i familiar de la banda The Penguins, ja no necessita carta de presentació. Els gairebé 200 concerts, més de 10000 discos venuts i el premi ARC 2015 al millor espectacle per a públic familiar, els consoliden com un grup de referència en aquest sector de la música que reivindiquen i reinventen a parts iguals. Tant sols queda celebrar-ho amb el regal d’aniversari preferit pels seus seguidors: l’arribada d’un tercer disc amb noves cançons per escoltar i ballar fins a la sacietat, concepte que, per cert, els nens no acostumen a conèixer… La fórmula segueix sent la mateixa: cançons populars i tradicionals del repertori català passades pel sedàs del ritmes jamaicans. Un sedàs que sacsegen amb tanta energia i autenticitat que fan vibrar petits i no tant petits..

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

BEATLES PER XICS

Tot un concert de la mà dels Abbey Road, una de les millors bandes de tribut als Beatles. Un viatge per les millors cançons d’aquesta mítica banda adreçat al públic més jove a través d’un espectacle 100% interactiu. Un concert on grans i petits podran compartir els clàssic del quartet de Liverpool. Un espai on pares i fills cantaran, ballaran i gaudiran d’un moment musical en família. Perquè creiem que el gust per la bona música no té edat!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MONTS

Espectacle musical sobre el Pirineu i la seva gent. Inspirat en músiques de les muntanyes, poemes de Jacint Verdaguer, textos i cançons de nova creació, llegendes de tradició oral i festes que encara son ben vives arreu del Pirineu. La joventut i entusiasme de l’Orquestrina Trama, formada per cerdans i urgellencs, i l’experiència i els llenguatges escènics de 43 anys de Comediants, s’uneixen per cantar i posar en imatges, sons i accions una part dels mites i festes que configuren la vida i les tradicions pirinenques, rebost fabulós de costums del nostre país.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ELS RADIOBOTS

‘Els Radiobots’ és un espectacle visual amb petites històries, cançons enganxoses i lletres senzilles protagonitzat per robots. Tot plegat, un vehicle perquè els més petits aprenguin anglès tot divertint-se. Volem que els infants coneguin la llengua anglesa. Que la visquin, que l’utilitzin per descobrir, expressar-se i créixer. Que millorin les seves capacitats expressives i creatives a través de la música. Que gaudeixin tot coneixent cançons i cantarelles, així com participant de forma activa en l’espectacle.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LES PRINCESES TAMBÉ ES TIREN PETS

La Reina del Mirall s’assabenta que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses. Necessita trobar-lo urgentment i fer saber al món que també tenen defectes. Del disgust es tornaran lletges i ella, per fi, serà la més bella. Per casualitat, apareix un Príncep Blau buscant el camí que porta fins a aquest país. La Reina farà un tracte: ella el conduirà i ell, a canvi, li entregarà el llibre. Una esbojarrada aventura que demostra que la perfecció no existeix i ni falta que fa.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MOLIÈRE LA BALLA

Molière (1622-1673), el rei de la comèdia, tenia l’obsessió d’entretenir. ‘Castigat ridendo mores’, fer riure per corregir els costums, era el seu lema. I no va parar d’innovar per fer-ho passar bé al públic. Així, va inventar la comèdia ballet. Amb músiques de Lully i Charpentier i coreografies de Pierre Beauchamp, la fusió va tenir gran èxits com L’amor metge… Aquest espectacle recupera alguns d’aquest balls del Barroc, avui quasi perduts, i els combina amb hilarants fragments de les obres més divertides.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

BR2

‘BR2’ és un espectacle itinerant i lluminós. Any 2222. La llum del sol ja no arriba al planeta terra a causa del canvi climàtic… Ens hem quedat totalment a les fosques! Els robots BR2 són els encarregats de divertir la humanitat i nodrir-la amb la seva llum creada a partir de rajos solars; una llum màgica que provoca rialles, salut i felicitat!! Així que, si els veieu aneu cap a ells! i sobretot…gaudiu de l’espectacle! Els BR2 (dos nois i dues noies), demostraran que els robots també saben ballar…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Tubs del món

Tubs del món’ és el resultat de l’evolució d’un altre concert-audició, ‘Flautes del món’ i suposa aquella pujada de graó que tota activitat reclama quan comença a presentar símptomes de desgast. Va ser, per tant, una conseqüència natural, un naixement gens traumàtic.

‘Flautes del món’ tenia per objectiu donar a conèixer no només flautes sinó també altres aeròfons d’arreu. I entre aquests aeròfons n’hi havia uns quants de ‘diferents’ i amb uns clara vocació protagonista: algun modest tub de plàstic, el broc d’una regadora o el manillar d’una bicicleta (amb el seu timbre!) apareixien com a models didàctics i espontanis per a poder comprendre millor què és i com funciona un instrument de vent.

Però poc a poc aquests ‘actors secundaris’ es van guanyar la simpatia de la concurrència i van voler tot el pastís. Així van néixer els ‘Tubs del món’.

Perquè, què és una flauta si no un ‘tub amb estudis’? Ni anomenar flauta a un tub és exagerat ni anomenar tub a una flauta és despectiu. De fet, en molts idiomes la paraula és la mateixa. La música és a tot arreu perquè la hi portem nosaltres. En formem part. Som música en mans d’uns instruments que anomenem musicals i que ens trien com els somnis ens trien per a poder ésser somniats. I quan això succeeix, paraules com disciplina o sacrifici desapareixen i el camí queda lliure envers el desenvolupament de la creativitat, l’empremta individual i l’esperit crític.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Visca la Gresca!

Música i qualitat amb cançons de sempre!

El grup musical infantil Marrameu s’estrena amb la presentació de l’espectacle Visca la gresca! el maig de 2009 a Salt, concretament a la Festa del Llibre Gegant de la biblioteca de Salt.

A Visca la gresca! els quatre components de Marrameu faran ballar, saltar i cantar la mainada a ritme de swing, rumba, rock i cançons populars.

Tots quatre tenen una llarga trajectòria dins del món del lleure i dels espectacles musicals, han tocat diversos estils (jazz, rock, rumba o soul) amb grups com Nadies, La Banda del YuYu, Jazzyments, The Basement o Frenètic, entre d’altres.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Un dia genial

Bon dia! Estem a punt de passar un dia genial amb els animadors d’Alea Teatre. Animació musical infantil on ballarem rumbes, anirem a la muntanya per trobar-nos als minyons escoltes, coves i altres emocions, i a la platja per tal de descansar i  ballar amb orquestres màgiques, per tal de fer les delícies dels més petits.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Som de l’Oest

Avui les vaques sortiran soles a passejar! Ningú treballarà! És el Gran dia de la Festa!

Avui les vaques sortiran soles a passejar! Avui no hi treballarà ningú a la granja! Avui és el dia de la Gran Festa!

És el moment de ballar, cridar, saltar, jugar, riure i passar-s’ho bé!

Directament des de l’Oest, els Salats us han preparat una festa en la que durant una hora us podreu alliberar de la rutina i gaudir del bon humor, amb moltes danses i música 100% en directe!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MACEDÒNIA

Macedònia va néixer amb un propòsit molt clar: fer cançons per a nens i nenes d’ entre 6 i 12 anys. Fins aquí les intencions semblen molt clares i un cop trobada la formula, fins hi tot pot semblar un repte senzill, però el grup va voler anar més enllà; no només volia distreure sinó que a més a més volia educar, convertir-se en un vehicle vàlid per a les famílies i pels educadors. Aquest ha estat el punt de mira del grup durant aquests 10 anys i ho seguirà sent per a la resta de generacions.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

BEATLES FOR KIDS

Un concert on grans i petits podran compartir els clàssics del quartet de Liverpool. Un espai on pares i fills cantaran, ballaran i disfrutaran de un moment musical en família.

Espectacle de tipus > Espectacle Concert Interactiu

Preu > a partir de 2.500 €

Nº d'artistes > 6

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

THE PENGUINS

The Penguins neix a Sant Feliu de Llobregat el març del 2006, a partir d’un combo musical de l’Escola de música, on estudien part dels seus membres i ha aconseguit fer-se un lloc, en l’escena jamaicana de Catalunya, com a banda jove de futur.

Espectacle de tipus > Concert amb ballaruca

Preu > a partir de 1.600 €

Nº d'artistes > depen del format

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MAINASONS

És un recull de deu cançons infantils populars catalanes versionades amb ritmes moderns. A través d’una historieta amb dibuixos, música i vídeo, els nens i nenes aprendran cançons i balls amb la Nia, la Mel i en Ton. Mainasons és un producte d’entreteniment i d’estimulació musical.

Espectacle de tipus > Concert amb ballaruca pels més petits

Preu > a partir de 2.300 €

Nº d'artistes > 7

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

THE REGGAE PER XICS

Et convidem a una actuació ben especial: el grup The penguins interpretant REGGAE PER XICS amb un repertori de cançons populars i d´autor d´arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MACEDÒNIA. CONCERT DE NADAL

Macedònia ens presenta el seu concert amb nadales de tota la vida i ens n’ ofereix una versió alegre i cantable per tota la família.Les cinc noies pugen a l’escenari amb més força que mai i amb moltes ganes de fer conèixer la seva feina i acostar-se una mica més als nens i nenes del país, aquest cop, amb cançons com El trineu, El dimoni escuat …

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONCERT SP3: ANEM A VEURE MÓN

Amb un recull de les millors cançons del Club Súper 3, els SP3 ens plantegen els neguits i els disitjos dels i les adolescents, els valors que s´han de potenciar i les actituds que cal denunciar. Anem a veure món, un concert en directe per a fer ballar i cantar a tots i totes les Súper´s.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MÚSICA PER ESCARABATS

Un concert d´animació infantil amanit amb cançons de The Beatles. Un espectacle participatiu on tan petits com grans poden ballar, riure,cridar,jugar, fer-se pessigolles, despentinar-se…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR