• INFANTIL

  • INFANTIL7

  • pop per xics
  • holly parties
  • orquestres2
  • per xics

Catàleg

Contacontes

EL CARRERÓ DE LES BRUIXES

Han fet fora les Bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal·lat a El Carreró de les Bruixes de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una i totes i cadascuna d’elles té una història per explicar-nos. Però per poder-hi viure has de ser bruixa professional! La Bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves per poder-s’hi quedar, però té la mala sort d’arribar just el Gran dia! I per postres, a diferència de totes les altres, ella canta òpera. Com s’ho farà? Un espectacle amb òpera, teatre i humor.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES DE SANT JORDI

“Rosa la princesa” En un bonic castell medieval hi vivien un rei, una reina i la seva filla: la Rosa. La Rosa però, era una nena molt creguda, arrogant i impertinent que es pensava que perquè era princesa podia manar sense límits a qui volgués. Els seus pares preocupats van decidir dur-la a l’escola amb els

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES PER CONVIURE

Contes on es destaca el valor del respecte per la diferència, els saber parlar, la paciència, saber demanar perdó, el no deixar-se portar per la corrent, saber tenir el teu propi criteri… Si aquesta sessió es planteja com un taller a les escoles, tot seguit se’n pot fer un forum.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES DE NADAL DE LES GERMANES BALDUFA

La Lilian i la Sophie han fet un punt i a part als seus viatges per celebrar el Nadal en família. I és que els hi encanta fer el pessebre i representar Els pastorets, com a tots els nens de Catalunya. Però també saben que cada cultura viu aquestes festes d’una forma diferent. Ens ho explicaran a través de contes màgics d’arreu del món.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES DE LA LLUNA SOTA LES ESTRELLES

Quantes nits podríem passar-nos mirant aquesta enorme bola blanca, que ens visita quan el Sol es pon? I com és que de vegades no ens ve a veure? I com és que de vegades no hi ve tota i sols hi ve un trosset?
Les coses més màgiques passen per la nit, les històries més extraordinàries són explicades amb l’abric de les estrelles i la llum de la Lluna.Despertem de dia i somiem de nit o despertem de nit i somiem de dia, tant és, l’important és Somiar.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES MONIATOS I CASTANYES

L’Alma, acompanyada de personatges originals ens explicarà tres contes que ens endinsaran en
un món màgic on castanyes i moniatos prenen vida i ens ensenyen que ells també pensen i senten com nosaltres.Per començar explicarà la història de ‘La Maria Castanyera’, seguirà amb ‘El regne dels moniatos’ i acabarà amb ‘La Castanya riallera’.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES D’OCELLS DINS D’UN CISTELL

“Piu i els ocells”
En Piu és un nen que te un do molt especial: pot parlar i entendre els ocells i amb ells hi té una gran amistat. Però al poble no tothom estima els ocells: hi ha nens i joves que es dediquen a caçar-los només per divertir-se. Moltes vegades en fereixen i d’altres fins i tot els maten. Per això, en Piu demana als seus…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TRINCO TRINCO

Trinco, trinco es basa en cançons tradicionals, cançons transmeses de pares a fills, que han servit i serveixen tant per expressar sentiments, com per jugar, com per iniciar moviments… I que serveixen per entrar de forma natural, amb el llenguatge musical matern, al meravellós món de la música tradicional.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL CONCERT DE NADAL DIBUIXAT

Un concert de Nadales que al mateix temps sobre la pantalla de cine, les mans i el pinzell del Toni us transportarà a través d´una bonica història nadalenca.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

UN PAÍS DE CONTE

Això vol ser un viatge marevellós pel qual no caldrà enfilar-se a cap avió, vaixell, cotxe, autobús. de la mà d´unabona colla de personatges llegendaris viatjarem en un tres i no resper les terres de parla catalana. Si parem bé les orelles coneixerem un grapat d´històries, cançons, tonades i melodies de la nostra terra. Esteu apunt?

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TOT SONA A LA SELVA AMAZÒNICA

Us convidem a experimentar l´aventura de musicar un conte amb deixalles ( pots, tubs, envasos…). Un espectacle diferent, on el veritable protagonista és el públic.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MALETES

Diverses maletes plenes de contes, barrejats amb alguna delícia poètica,una endevinalla o alguna sorpresa per a les orelles. A dins de les seves maletestambé trobarem alguna cosa màgicaque ens ajudarà a escoltar els contes d´una maneramés dolça. Totes les sessions comencen amb un ritual màgic per endinsar-nos al fantàstic món dels contes.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

L´EXTRAORDINARI NADAL D´EN POL

Al Pol li encanten les festes de Nadal, de fet són les seves preferides i ja està ansiós per a poder preparar-ho tot. Un seguit d´històries ambientades en el Nadal. Un ninot que perd el nas, un avet que sempre riu, les aventures i desventures del Pare Noel…

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

GRANOTES I GRIPAUS

Des del fons de les cistelles van sorgint diferents històries de granotes i gripaus, conills i serps, gats i gossos, cabretes i llops, el sol i els núvols, fades i follets …

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL CONTE MÀGIC DE NADAL

Una forma diferent d´escoltar i veure el conte de Nadal… mentre el nostre narrador ens explica el conte, podrem veure a través d´una pantalla de cine com de mica en mica les mans del dibuixant posaran imatge a les seves paraules.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

DESPERTA !

Desperta! és un espectacle de contes i cançons per a treure la son. Contes, narracions i endevinalles que presenten de forma amena i propera cadascuna de les cançons. Un espectacle de caire familiar adreçat especialment a infants a partir de 4 anys que busca la complicitat i participació del públic.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES QUE ES PENGEN I ES DESPENGEN

Quan la Susagna obre la maleta les històries s’escampen  per tot arreu, per això ha buscat un penja-robes gegant, per  no deixar-ne escapar cap.  Els contes van i vénen, surten i entren, s’expliquen i s’escolten…. i aquests es pengen i es despengen.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES D´INSTRUMENTS DEL MÓN

Com va nèixer el món? I la música? I com és que hi ha tants instruments musicals? Perquè hi ha gent blanca, morena i negre? Perquè hi ha nit i dia? Molts interrogants com aquests seran resoltsen aquest espectacle farcit d´instruments per a fer-ne una simfonia alternativa. Un espectacle musical amb contes sobre instruments populars i cançons d´arreu del món.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES COM A REGAL DE NADAL

Aquest espectacle està format per un conjunt de contes d’origen popular narrats i cantats per l´actor-rondallaire que, com per art de màgia, els va fent aparèixer de les seves grosses capses sense llaç, aconseguint d’aquesta manera l’emoció a cada instant.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES CAIGUTS DEL CEL

Explico contes a les biblioteques, a les escoles, a bars, a centres cívics, en places, en festes d´aniversari.. per a petits, per adults, per a públic familiar.. amb un repertori que va dels contes més tradicionals, populars, mites i llegendes a contes d´auror oescrits per mi… Quin conte vols que t´expliqui?

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CAPSES ENCANTADES

Conjunt de contes d´origen popular narrats i cantats , que per art de màgia aniran apareixent de dins de grosses capses…

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CACAU DE CONTES

La Mònica i en Joan descobreixen una entrada secreta que condueix cap una habitació misteriosa on hi ha tot de llibres. Amb l’ajuda del seu professor, el Sr. Grau, esbrinen que aquell lloc era l’antiga biblioteca de l’escola on troben un pergamí amb una llegenda. Superaran la prova? inventar-se un conte amb 4 paraules que dirà el públic.Cada conte conté un missatge amb valor diferent, pedagògic i humà. Possibilitat de disposar d´un interpret de llenguatge de signes.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

AKWABA

Quatre contes de tradició oral on la màgia s´entrellaçarà amb un munt de cançons de les ètnies de l´Àfrica de l´Oest. Un espectacle amb continguts ètics d´una gran humanitat amb pinzellades còmiques.Akwaba és un espectacle per a participar-hi, amb tots els sentits.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR