• INFANTIL

  • INFANTIL7

  • pop per xics
  • holly parties
  • orquestres2
  • per xics

Catàleg

Escuma i aigua

Històries d’aigua

Espectacle d’animació d’escenari amb cançons, jocs i danses on l’aigua és l’element vertebrador i protagonista.

A cada història que ens explicaran ens remullarem d’una manera diferent, fins acabar ben xops. No oblideu dur roba de bany …i tovallola, és clar!

Potser ens trobem un maldestre equilibrista carregat d’aigua per la corda fluixa, qui ho sap si patireu la remullada convivència d’uns veïns peculiars o practicareu l’esport més aigualit de l’estiu.

Espectacle amb aigua, sostenible i respectuós amb el medi ambient, doncs només utilitza 200 litres aproximadament.

AIGUA I MÚSICA. Històries d’aigua és un espectacle que ofereix el mateix valor a la diversió mesurada mitjançant l’aigua i la creació musical.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Festiball

Un espectacle pensat per a tots els públics familiars.
L’espectacle està pensat per adaptar-se tant a events
i festes escolars, com a festes majors o carnestoltes
….
60 min. de balls, coreografies i jocs, plens de música
petits gags, i molt més !

Un nou format de viri virom duo. Aprofitant els 10anys de viri virom hem creat un nou espectacle, amb jocs, cançons i molt de ball, en un format un xic més teatralitzat sense deixar de banda l’animació infantil de sempre amb les cançons de sempre, com el BoguieBoguie, si tu vas al cel, …. amb composicions pròpies.

Un espectacle pensat per a tots els públics familiars. L’espectacle està pensat per adaptar-se tant a events i festes escolars, com a festes majors o carnestoltes..  60 minuts de balls, coreografies i jocs, plens de música petits gags, i molt més !

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Festa Sabonera

Escuma i animació!!!

Setanta-cinc minuts de danses, escuma blanca, confetti, bales de canó, música 100% en directe. Escuma de colors i molta diversió. El nostre lema tirar escuma, la gresca la nostra cançó…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Festa d’escuma i música

Una hora de música amb escuma per ballar remullar-se i fer passar una estona inoblidable i super refrescant a tota la familia i en especial a la mainada.

Disposem d’un canó d’escuma d’ultima generació que el consum d’aigua és molt inferior als habituals, procurant així ser el màxim responsables amb el consum d’aigua.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

INFLABLES A LA PISCINA

Grans inflables dins de la piscina per gaudir de les tardes/nits més caluroses de l´estiu. Amb l´ajuda de dos monitors/es podràs fer una bona remullada.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TALLER DE BOMBOLLES DE SABÓ

Un taller màgic, entretingut i divertit, on nens i nenes descubriran la màgia de crear i manipular bombolles de sabó gegants.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

REVOLUCIÓ AMB ESCUMA

Ha començat la Revolució! L’espectacle d’animació que us convida durant una bona estona a cantar, ballar, riure i jugar. Que tothom es prepari perquè les cançons i les danses, els jocs i les dinàmiques, les teatralitzacions i les improvisacions i molta escuma, ara, es converteixen en les armes per lluitar a favor de l’alegria i la felicitat.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LUDOTECA D´AIGUA

Espai on es pot jugar i experimentar amb el so per mitjà de l´aigua.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LA PLAÇA S´OMPLE DE BOMBOLLES

Les bombolles de sabó gegants són sempre una proposta divertida, original i sorprenent per a les tardes de Festa Major! Núvols de Bombolles de Sabó:Un munt de bombolles de sabó , que s’escampen amb el vent i els nens/es corren a explotar-les. Fent Bombolles: els nens i nenes poden fer bombolles gegants experimentant amb diferents joguines adequades a la seva edat.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ESCUMANIMACIÓ

La manera més refrescant de divertir-se! Mitja horeta dels millor temes d’animació musical 100% en directe i després escuma de colors per a allunyar la calor i l’avorriment de l’estiu més calurós (amb música enllaunada amb els hits de cada estiu).Un espectacle de danses, aigua i escuma per a totes les edats amb molt ritme i molta canya!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ESCUMA A LA LLAUNA

Un espectacle molt refrescant amb una mica de tot: humor, danses, diversió, molta escuma, aigua i sobretot molta festa !

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ELS CORSARIS DE L´ESCUMA

Som corsaris, som pirates, som la pesta i fem pudor…..el nostre lema tirar escuma la gresca la nostra cançó….amb espases i canons, saquegem a tort i dret, naveguem sense cap por! Per bandera un esquelet, el nostre repte  és l´abordatge amb sabó i bombolles. La nostra nau l´espectacle i el públic el nostre aliat. Puja al nostre vaixell pirata i viu  60 minuts d´aventures, danses, escuma blanca, aigua, confetti, bales de canó. Música 100% en directe.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CAPITÀ BOMBOLLA

Fa calor, tenim moltes ganes de saltar i ballar i sobretot de remullaaaaar-nossss!!!!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

BOMBOLLAM

Jocs individuals i col.lectius, cançons, danses tradicionals.. on tot el públic podrà participar. I com acaba la festa ? Amb una bona remullada!!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

BALAMBAMBÚ

A wamba balouba BALAMBAMBÚ. Així comença l´espectacle , i no us penseu que hi haurà moments més relaxats, no… Rock&Roll, ska, rumba catalana, salsa, samba i molt més. Tres músics i un animador enfilats a l’escenari us faran passar una bona estona cantant,ballant i jugant. Danses, reptes, cançons, tot s’hi val per passar-ho molt bé.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR