• INFANTIL

  • INFANTIL7

  • pop per xics
  • holly parties
  • orquestres2
  • per xics

Catàleg

Espectacles de circ

LA TARTANA

Quatre músics, dos artistes de circ i un carro. Una tartana que fa d’aixopluc de l’artista, de teló, d’escenari, d’aparell per executar números i de transport en aquest viatge artístic. Cabaret, circ i música en directe a càrrec d’uns personatges utòpics i mal entretinguts, que s’han divorciat del món i els seus hàbits per crear-se una vida paral·lela amb altres necessitats i valors, explorant un nou món, dur i sensible, immadur.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

OOUPS!

Un espectacle original que combina acrobàcia, malabarisme i beat box. Dos corredors de borsa, còmplices en una malversació de fons, es troben en plena fugida… Un esbojarrat show de ritme desenfrenat, que parla de la “pasta” de manera humorística, musical i visual. El seu caràcter familiar, la seva universalitat, l’absència de text i l’interès del tema, de gran actualitat, són aspectes que faciliten la seva distribució internacional i l’excel·lent acollida de tot tipus de públic i escoles/infants.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

PIANISSIMO CIRCUS

Concert per a pallassa i piano. L’Albert i la Serafina ens presenten l’espectacle en format concert, amb el piano de cua com a instrument protagonista, i on cada número de clown pren l’excusa de la interpretació d’un tema musical o coreogràfic. Espectacle de pallassos i música en directe per a tots els públics.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TXATARRA

Benvinguts/des a un món fet a mida, al nostre petit univers construït a base de barrils, taules i andròmines, però també rutines, somnis i debilitats compartides. Acompanya’ns per un camí que ens porta a cap lloc, més enllà del conformisme i l’acceptació, pugem, baixem, correm, rodem, saltem a la recerca d’aquesta volta de rosca que converteix la més tediosa de les rutines en diversió. Després d’Orsai, Txatarra es converteix en la confirmació de la solidesa d’aquesta companyia de nou circ basc.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MARABUNTA

‘Marabunta’ és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara. ‘Marabunta’ és un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. Guillem Albà & The All In Orchestra. Sketch a tempo matemàtic. Cançons pròpies. Gags absurds. Res no té sentit i tot és possible. És el caos del pallasso. Sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi. I qui sap què passarà avui… Voleu riure? Hi esteu tots convidats! Premi del Públic. Fira Titelles Lleida 2014

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ENFILA S.A.

Passa la vida i tot canvia, però les històries sempre queden en el record. ‘Enfila S.A.’ és la història de dues dones dels anys cinquanta que treballen en una fàbrica tèxtil. Entre fils i bobines, i amb el soroll i la olor de les màquines, hi creixen, hi treballen i hi teixeixen les seves històries de vida. Un homenatge a totes aquelles dones que en els moments difícils no van trencar el fil de la seva vida.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

THE INCREDIBLE BOX

Quan es va estrenar, fa 150 anys, ‘The Incredible Box’ va ser un èxit. Mostraven l’excel·lència i reunien el millor d’aquell moment. La millor cantant d’òpera, la de la veu més cristal·lina, el millor mag del planeta, el més audaç, el millor acròbata… Tots sortien de dins d’un decorat extraordinari. Ara, el director i dos excèntrics ajudants intenten mantenir la grandesa del show. Però la genialitat no s’hereta… encara que potser, al final, de tant intentar ser magnífics, ho aconseguiran.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTES AMAGATS

On s’amaguen els contes? L’humor i la imaginació es donen la mà en forma d’espectacle. Marcel Gros es presenta com un trobador de contes que des de la seva finestra que ho veu tot emprèn un viatge per camins imaginaris plens de formes, papers, sons i colors… a la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres. De l’espai al fons del mar, del pol nord a la selva tropical, està disposat a anar on faci falta per trobar els Contes Amagats.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Soliloqui

A mig camí entre el clown i els dibuixos animats, Ton Muntané ens presenta aquest conjunt d’esquetxos. Un espectacle còmic on els protagonistes són el moviment en combinació amb els sons. Un actor sol a escena, un clown, un mim i un artista de circ alhora… Ens embarca en situacions increïbles de la mà del teatre gestual i els sons. Capaç de recrear escenaris inaudits i llocs extraordinaris, ens presenta un teatre dinàmic, enèrgic i divertit. L’humor, la imaginació i la diversió ens acompanyaran.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

SideCar

Un viatger arriba a la plaça damunt d’una moto. No és un vehicle qualsevol sinó un extrany artilugi de tres rodes. Una extravagant moto amb sidecar d’un altre temps. El nostre personatge també sembla d’un altre temps, mapes i planells a les mans està buscant algun lloc o alguna cosa que potser encara no coneix.

Al bell mig de la plaça hi ha un panell indicador de direccions però més que indicar, el que fa és embolicar encara més al nostre explorador. Tot fent tombs al voltant d’aquest panell i consultant mapes que no porten enlloc acaba per tenir un accident i fa caure el panell amb tots els indicadors. En un intent per tornar-ho tot a lloc puja pel pal. Aquest es converteix en un màstil xinès i amb moviments habils és instal.lat al damunt de la motocicleta. El protagonista ens fa una exhibisió de tècnica de màstil xinès damunt d’una moto en marxa i d’altres acrobàcies.

Poc a poc el viatger va trobant la confiança en si mateix i sembla que està trobant el seu camí. Cada cop és més feliç i aquest és el destí que tant buscava…La felicitat. L’artista ens transmet el missatge de que la felicitat no és un destí, no és un lloc on hi podem arribar, sinó una direcció, un camí que cal seguir. I cal aprofitar d’aquest viatge que ens hi porta.

Es tracta d’un espectacle contemporani amb bones dosis d’humor i unes disciplines de circ desenvolupades al voltant d’un fil argumental.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Sota la carpa del cel

Desastrosus Cirkus es troba en ple muntatge quan arriba l’hora de començar l’espectacle i… està tot apunt? Però, si encara falten tots els elements! Les feres del circ s’impacienten, bramen, surten a escena abans d’hora… Aconseguiran tots plegats salvar aquest desastre?

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

The Flamingo’s

Per fi, després de tota una vida duent el circ arreu del món, The Flamingo’s tornen per primer cop. Ridículs, rancis, passats de moda i de dubtós bon gust, són incapaços de reconèixer on està el veritable talent i, no només això, a sobre ho volen amagar. Acords i desacords faran que sobre la marxa la funció no s’aturi i aquí no ha passat res,o si.

The Flamingo’s és un espectacle de circ per tota la família, on els malabars, l’humor i els monocicles són les eines dels artistes per ficar-se el públic a la butxaca.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Minute

En un temps on la fotografia digital ha deixat enrere l’època dels carrets i els revelats i on ningú es preocupa dels número de fotos que realitza, un aficionat a la fotografia es passeja per pobles i ciutats amb la seva antiga càmera de fer fotografies, buscant aquelles cares que ell considera més fotogèniques.

Per aquest peculiar fotògraf, la ciutat és l’escenari perfecte i tu pots ser el seu pròxim retrat. La seva càmera no deixa indiferent a ningú, provocant somriures, ganyotes i un grapat de sorpreses.

Minute, un espectacle de carrer que pretén recuperar per uns minuts un ofici que ha mort amb el pas del temps i que omplirà els vostres carrers d’humor.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Naïf

Només se sent una mosca i un camió d’escombraries que no tardarà a passar per davant la fàbrica. Les màquines estan parades però el violí encara grinyola el darrer sospir. Sospira també el pallasso mentre recull amb l’escombra les emocions.

I si el camió no para?

Toti Toronell passeja la bossa de la brossa per un espectacle ple de poesia i espígol, servint-se del seu esperit més ‘Naïf’ viu cada conflicte amb la passió d’un cargol que menja un enciam. No pretén explicar res, però ho explica tot i reviu en cada gest la pròpia essència del pallasso, des de la seva tendresa fins la seva innocència més gamberra.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Passa volant…reciclant!

Aquesta vegada en “Tastacirc” utilitza pels seus malabars tot tipus d’eines i recipients que usualment fem servir pel reciclatge.

Els nens/es i no tan nens podran gaudir dels diferents números de circ; malabars, punteria, equilibri , acrobàcies…. amb la peculiaritat que es fan amb materials de reciclatge.

Però el que no falta en aquest espectacle es l’humor, la gresca i la participació del públic que juntament amb el pallasso “Tastacirc” s’ho passaran d’allò mes be.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Nova vida

Josep i Maria arriben a la cita en bicicleta.
Malgrat la seva total inexperiència han emprès una difícil aventura, presentar un espectacle.
Atemorits, sincers i valerosos s’entreguen a la tasca.
Encoratjats per l’acollida del públic, es troben abocats en un encadenament de situacions imprevistes.
Finalment el caixó de la bicicleta es transforma en un petit escenari de fràgil decorat on l’espectacle continua.
L’ambigua relació de tendresa i crueltat, afegida a un peculiar tarannà escènic, desembocarà en un final inesperat.

Un espectacle de proximitat íntim, subtil i minuciós en l’execució.
Un deliri d’humor, un joc de pallassos arriscat i generós.
Un innovador espectacle de circ.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Perles i Plomes

Perles i plomes esta inspirat en els ambients de varietés, on la música, el ball i el glamour dels personatges queda reflexat als diversos números que van succeint al temps que van utilitzant les tècniques de malabars, barra fixa, equilibris, bàscula i acrobàcia. Tot en clau d’humor, un gran dinamisme i la complicitat del públic. Un espai escènic circular amb un fondo de cortines suspeses a una barra fixa, es el espai on els 4 artistes es transformaran per crear divertits personatges que es relaciones amb el públic. Un espectacle dirigit a tots els públics on succeeixen diferents números amb una estructura de cabaret adaptat al llenguatge teatral de carrer

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Pífies

Un pallasso i un músic del món del jazz intentant mostrar les seves habilitats: diàbolo, màgia, fuets, música, monocicle, etc. Però les coses a vegades no són tant fàcils com semblen i llavors… llavors passa allò que… bé, allò que no saps com… ja enteneu, no… allò que la “pífies”.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Pista que vinc!

En ‘Rodetes’, un cotxe pallasso de reduïdes dimensions, divertits colors i estrafolari en complements, acompanyat d’un gran pallasso en ‘Tastacirc’ recorreran carrers i places portant alegria, humor i diversió amb els seus números de clown/circ per allà on passin.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

PUCES CIRKUS MONER

Senyores i senyors, us presento el circ més ínfim del món!!
Aquí veureu puces agosarades que realitzen heroïcitats més enllà de les capacitats dels éssers humans.Un circ únic en el món ! Totes les meves puces són humanes, Pulles Irritans, perquè són les millor preparades genèticament per l’entrenament i femelles perquè els mascles són més tossuts i menys resistents per la vida itinerant.
Aquests són alguns dels números que podreu gaudir
L’Orquestra Pusil·lànime amb la seva cantant, vinguda directament del musical Cats de Broodway. La Puça Graciella de Madrid i el seu llit elàstic. La gran funambulista Maria Spelterini d’ Itàlia. La puça bala, Senyoreta Zazel descendent d’una puça de l’ English Armada. La Puçabus Montserrat,catalana i medalla olímpica en salt de trampolí. Les Madames Angelites meravelloses acròbates argentines. La puça escapista Dorothy Dietrich de Pennsylvania.EE UU, parenta del gran Houdini. La més forçuda de totes, la Polly Fairclauh d’Irlanda. La Puça Violeta, mentalista de León, colaboradora habitual de l’FBI i de l’Interpol……i si sabeu d’alguna altra que busca feina, ni dubteu de fer-m’ho saber.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

RODA, món

La dramatúrgia de l’espectacle ‘RODA, món’ gira al voltant de l’element escenogràfic: la Roda.
Una estructura mòbil que gira, es desplaça i divideix l’espai. Es converteix en un escenari mutant que transforma l’espai visual a mesura que l’espectacle evoluciona.
Dos personatges conviden el públic a viatjar en aquest univers variat, sempre a partir de la màgia de la poesia i la teatralització.
Música, dansa, interacció, acrobàcies i curiositats es mesclen per arribar a un llenguatge d’expressió únic i ple d’harmonia.
Un espectacle simple i accessible.  Un espectacle que ens parla del món imperceptible, de la humanitat, de la delicadesa.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Merci Bien

Per fi obren, senyores i senyors. I a casa vostra.

L’únic dúo que són d’allà on van presenten:

Un espectacle fresc i divertit, càlid i generós on es barreja l’acrobàcia, el mástil xinès, les verticals més atrevides, música en directe i moltes sorpreses més.

Seguin i disfrutin de les excèntriques maneres que ens proposen aquests personatges.

Contemplin com es resolen uns problemes que mai ho han sigut.

Els convidats especials de la vetllada podran gaudir de la taula d’honor, assaborir el món al revés i participar en la gran orquestra final.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Microglophone

Un espectacle gestual, imaginatiu i divertit. Humor salvatge, verticals, hula hops, boxa, llançament de ganivets, música, sons, acció i reacció, i moltes més!

Un espectacle de teatre gestual i circ al més pur estil clown!!! Sorpreses, música, humor i imaginació. Moviment, invents i els sons. L’humor i la ràpida successió de les accions permet a l’espectador regar-se amb unes bones dosis de fantasia i riures.

Ton Muntané i DJ Pau ens presenten aquest espectacle de teatre físic, circ i clown. Els dos personatges que surten d’un cub ens descobreixen la poesia dels objectes, l’art de combinar els sons amb el moviment i el seu univers imaginari. Un univers que combina els micròfons, els globus, els discs i la música.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Malabaret

Un espectacle de circ a on hi predominen els equilibris amb objectes com la corda fluixa, el ruló americà, i la col·laboració del públic. És la història d’un personatge particular, un ‘xuletis’ que vol demostrar les seves habilitats, encara que d’una forma un tant accidentada. Res no li surt tal com ell voldria, però aconseguirà solucionar les dificultats que se li generen gràcies a l’ajuda del públic. Un munt d’objectes desordenats i estrafolaris que no tenen sentit però que li serviran a l’hora de desenvolupar l’espectacle. Un espectacle de malabars, equilibris amb objectes, improvisació i molt d’humor.

Malabaret és un personatge que s’adapta a tot tipus d’ambients i espais, ja que va néixer a partir de petits espectacles de carrer, escenari i locals petits, a on cada vegada l’espai era diferent. Segons la demanda del públic va anar acotant el seu espectacle, i improvisant segons els ambients que hi havia.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LowcosT

Un concert molt sonat.
Aprofitant l’actual situació econòmica, aquest duet ens ofereix
una opció que ningú podrà rebutjar:
“La gran sonata LOWCOST”
En el teatre, com a la vida, succeeixen fets inesperats… en
aquest “concert” la sorpresa serà constant!
Un espectacle de circ, teatre, gest, i música, sense text.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Joplada!

Si tenim en Joppe, i un Lada… Joplada!

En Joppe és un acròbat-clown que fa tot el que us pugueu imaginar a sobre el seu Lada blau. Des de figures acrobàtiques fins a menjar-se un plàtan a dos metres d’alçada. Tot un espectacle. Un espectacle diferent, molt original i interessant.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Hopa-li

Un seguit d’arriscades acrobàcies amb xanques…
Si ho voleu saber, veniu!
Comença l’espectacle HOPA-LI!

Hopa-li és un espectacle de circ i clown.

Un divertit cuiner farà equilibris i malabars amb diferents utensilis de cuina: plats, cassoles, copes, culleres… I de cop i volta la cuina es converteix en una sala de concert de musica clàssica.

Serà possible començar el concert sense cap entrebanc? O potser el concert es transformarà en un partit de tennis?

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Efecte Doppler

Després d’intenses deliberacions sobre la curvatura d’espai temps i de l’espí de partícules, vàrem decidir crear un espectacle de circ al qual desafiem les lleis de la física. Amb una acurada posada en escena, l’espectacle combina diverses tècniques de circ, com els malabars, l’acrobàcia i els equilibris amb un joc actoral basat en el clown i el slapstic, per aconseguir un llenguatge gestual que connecta amb espectadors d’idiomes i edats diferents

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Entre Pinces

Espectacle multidisciplinari format per un artista de circ, dos músics (piano i guitarra) i un artista audiovisual.

Barreja tècniques de circ (funambulisme, malabars, monocicle), música, audiovisuals, tecnologia, humor i teatre. El llenguatge musical és treballat en diferents registres, i destaquem principalment l’instrumentmusical creat per la companyia: malabars acústics sobre bateria de rebot aconseguint el lligam entre el visual i l’acústic.

Adreçat a tots els públics.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Gris

En escena l’estructura d’un pont de ferro i un personatge en la seva sol.litud.
Un interval d’espera i esperança, un temps que transcorre i no deixa impassible.
El pont, una via,un camí, com a trajecte i horitzó on la Corcoles s’aixopluga.
Grisos, la immensitat de matisos entre els extrems, els constants desajustos fins aconseguir
l’equilibri. Gris és l’interval, el punt de suspensió. L’arribada, una incògnita.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

eS3

L’eS3 és un espectacle de la companyia TRIFALDÓ, on es combinen diverses tècniques de circ, com l’escala, les verticals, els malabars i la bàscula. A través d’aquestes tècniques, i diversos textos poètics, coneixerem la història de tres executius confinats a les seves oficines, que descobriran com han condicionat el seu cos i com l’han deformat, i com pot ser la vida fora les oficines. L’eS3 parla de les cadenes que ens posem nosaltres mateixos, i com ens poden condicionar la vida.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Heey!

Espectacle de Circ / Infantil, apte per a tots els públics.Espectacle d’equilibris: sobre rodet, sobre rodes, sobre cable…però, per sobre de tot: humor i participació del públic.

Espectacle d’equilibris: sobre rodet, sobre rodes, sobre cable… però, per sobre de tot: humor i participació del públic.

Els dos protagonistes: Al Tastacirc i al Tastet els agrada l’equilibri i ens faran tot un seguit de números de circ on el risc sempre va a més.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Acorde

A l’escena, una petita barraca amb diferents artefactes envolten la quotidianitat d’un pintoresc personatge dins un món de fantasia, escassesa, imaginació i alegria.

Acorde és un espectacle íntim, una proposta propera al teatre d’objectes, en la qual andròmines, ferralla electrònica i objectes diversos cobren vida per mitjà del circ i de l’antic teatre de barraca. Un muntatge transparent en el que el poc es transforma en molt.

El nostre personatge, divertit amfitrió de l’escena, ens obre les portes al seu univers creant situacions on la imaginació i l’humor estan constantment presents, on el joc es converteix en proesa i l’absurd es transforma en riure.

Projecte Artístic:

Amb aquest espectacle busquem establir una comunicació amb el públic sense perdre la identitat que caracteritza la companyia. Una fusió de llenguatges amb una gramàtica comú, crear una història intel·ligent i divertida. El circ es presenta d’una forma lúdica dins de la història i es converteix en vehicle d’expressió i d’acostament. La manipulació d’objectes, els malabars, el monocicle i el teatre gestual s’intercalen amb la narració creant una atmosfera on el públic acompanya al personatge en una divertida aventura. L’escenografia, de construcció autònoma, representa una petita barraca d’on pengen corrioles i artefactes, cau aigua, surt música i invents varis. Ha estat construïda amb fusta, il·lusió, ferro i dedicació tot reflectint el món poètic i enginyós del nostre personatge. En aquest nou projecte compartim l’escriptura de l’obra amb Christian Atanasiu, actor i director de teatre, actualment docent a l’Institut del Teatre.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Aquí no hi ha ningú!

Un desastre de circ, molt divertit i per a tots els públics. És un espectacle còmic carregat d’humor i tendresa, que combina diverses tècniques circenses enllaçades a ritme de pallasso. Combinat dels millors números de la companyia.

Diu la dita que els pallassos sempre fan tard. Sovint tant, tant tard, que els altres se’n van: malabaristes, domadors, tècnics, músics, fins i tot els mossos. Deixen la pista buida. I què fan els pallassos davant les adversitats? pensar amb els peus, és clar. I fer-ho tot bé. Si més no ho intenten, al cap i la fi som al circ, i doncs el que cal és… Que comenci l’espectacle!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Cabarè Paròdia

Proposem un espectacle per a tots els públics, amb una imponent escenografia de fàcil mobilitat, pensat tan per a espais a l’aire lliure (places, passeigs, carrers, pistes poliesportives) com per la realització en sales o llocs coberts.

Cabaré Paròdia es tracta d’una presentació de circ “tradicional” transportat al carrer i de forma parodiada, on els polifacètics artistes desenvolupen una successió de números de diferents tècniques circenses, amb una forta personalitat artística i llenguatge clownesque. Tot plegat amanit amb un fresc sentit de l’humor, color i alta vitalitat que fan que en resulti un fresc i equilibrat combinat que provocarà sensacions i sentiments molt variats; de de ben segur no deixarà indiferents ni als petits ni als més grans.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Cabaret

“Cabaret” és un espectacle de circ, que ens ofereix un bon punt de partida: una historia simple conjugada amb un món màgic, que combina elements aeris (trapezi, tela…) amb molta dosis d’humor.

A partir d’aquí les escenes es succeeixen sense text en un univers visual de gestos i sons, de cossos en moviment, de situacions absurdes, trobades i divertits gags.

Entre vestits i atrezzos, Madamme Consolata divagant en una vella taverna s’adorm escoltant la música de fons …. de sobte una cançó de l’època i un glop de la seva pòcima de color la transporta a un món màgic portant-la a una dansa aèria sobre un trapezi. La màgia envaeix a Consolata, que succeirà ara?…. amb dos misteriosos baguls sorprendrà al públic deixant-los bocabadats.

En desvetllar el truc final, se’ns s’endinsarà en un món de festa, música, acrobàcia aèria i ball, amb una divertida participació del pùblic.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Cabaret Elegance

Quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional, genuins, intrèpids, elàstics, guapos i simpàtics, (adjectius que ells mateixos s’han posat), porten a escena el luxe, el glamour i el bon humor del seu CABARET ELEGANCE.

Quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional, genuins, intrèpids, elàstics, guapos i simpàtics, (adjectius que ells mateixos s’han posat), porten a escena el luxe, el glamour i el bon humor del seu CABARET ELEGANCE.

Si senyores i senyors, la companyia ELEGANTS presenten el fabulòs show de 4 personatges, amb una escenografia original, una acurada posada en escena i una succesió de números de gran nivell, combinant diferents tècniques de circ com ara el trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i malabars, i la comicitat com a lleguantge conductor, que culminarà amb el fantàstic número de trapezi triple! seducció 100% per a tots els gèneres i públics!

L’espectacle ha estat guardonat amb el premi del públic al Festival de Buitengewoon 2012 (Holanda) i el premi del jurat, al millor espectacle, al Festival Mueca de Tenerife 2013

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Cíclicus

Han passat els anys. Dos germans es retroben a l’indret on van passar la seva infantesa i a on guarden molts records: el pati de la seva antiga llar.

En aquest espai, màgic per ells, reviuran jocs, recuperaran sentiments, recordaran cançons, somriures, sons. Tornaran a la pista de circ on van viure moments inoblidables.

Cíclicus es un viatge d’anada i tornada al passat d’aquests personatges somniadors i entranyables, carregats d’il.lusioons i que, sense adonar-se’n, avancen cap el seu futur.

Cíclicus fa que recordem i pensem en el passat, en la infantesa, en els avis, els padrins, els costums,  les olors, les músiques, el menjar, els colors, el camp, en la terra, en els boscos,  en el vent…

El vent. El so del vent a les fulles dels arbres, als carrers, a la  manxa de  l’acordió… el vent … aquell dia al ball, a la carena de la muntanya, el so del vent en el primer saxo, el vent del ventall de l’àvia les tardes d’estiu, el vent fred de l’hivern… El so del vent i l’acordió ens fan iniciar un viatge d’anada i tornada.

Uns personatges somniadors, carregats d’il·lusions, giren en una pista de circ que ens transporta a les voltes que dóna la vida, als records que ens porta el vent a la cara. El so de les bitlles creuant l’espai, les pilotes rebotant a terra, el so del vent sortint de la gola quan riem.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Caravan

La familia Tasta en acció!

Les seves especialitats preferides són la maroma, les xanques, malabars amb foc….

‘Tastacirc’, pels amics ‘Tasta’, és un personatge que combina les seves habilitats cirquenses amb les arts del clown, la seva simpatía i alegría arriba als més petits i als no tan petits, introduint-los en el màgic món del circ.

En aquest muntatge, Tot Circ ens presenta a la família de ‘Tasta’, el ‘Sr. i la Sra. Tot’ que ens conviden a la seva caravana a on presenciarem la dèria del seu fill Tasta per convertir-se en un gran ‘artista’ de circ.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Vermell

Avui és un dia de sort!

Dos personatges, cansats i arrossegant la maleta, busquen un lloc on passar la nit, refugiar-se del món i continuar sobrevivint. En aquesta ocasió, troben un llit on descansar i, fins i tot, somiar. Ho fan en descobrir el poder radiant del color vermell, que els retorna l’esperança i esdevé el motor amb què projectar i viure la vida tal com en algun moment la van somiar… L’endemà sembla que tot continua igual, però no és així. Han descobert el Vermell.

Vermell és posar l’espectador dins de l’escenari. Ells també es refugien. Ells també riuen. Ells també somien.

Un espectacle de clown per a totes les edats, on els nens estan convidats a venir acompanyats.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Troupe

Troupe és un grup de còmics que van de pas.

Recordant les antigues companyies de teatre ambulants, aquest grup de nòmades travessa a peu els pobles buscant la propera plaça.

No obstant el seu tarannà no els ajuda a passar desapercebuts per la ciutat.Aquests vuit personatges, que semblen haver sortit dels contes d’Edward Gorey, transformaran un portal en un teatre o l’espai sota un balcó en un petit auditori.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La pinça

Un funambulista fa equilibris sobre la roda i juga amb tot el que troba.

Espectacle de teatralitat domèstica, on els jocs malabars arriben a fer música, i com ho fa?

Un estrafolari personatge ens deixa entrar a casa seva i descobrim que té la rara habilitat de fer les coses força diferents que la majoria de nosaltres…

Des de quan les rajoles de casa nostra fan música? O recollim la roba estesa des de dalt del fil? O podem jugar amb ganivets gegants? O ens passegem en bicicletes sense manillar i d’una roda? O podem jugar un partit de pimpom sense raquetes, amb la boca?

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La Cirquestra

Ritme, energia, festa, xerinola, gatzara, no poder parar, els peus no paren de saltar, les mans no deixen de seguir un ritme que s´ encomana per tot el cos, es el ritme de la Cirquestra, com uns flautistes d´ Hamelin contemporanis, aquets musics transmeten tota la seva energia, nomes es pot parar quant ells ja no es mouen, perquè es el moment dels malabaristes, es la hora de xalar amb els seus números espectaculars de equilibris i malabars.
La Cirquestra és la nostra obra itinerant, amb format de cercavila, consta de musica en directe amb violi, acordió, dos percussionistes, un xanquer , amb un nivell molt alt tant musical com malabaristic, una proposta musical tan contemporània com tradicional.
Una obra d’ animació pels carrers ja concertats i realitzant una sèrie de aturades durant el recorregut, per realitza coreografies de malabars i accions de animació de carrer.
La Cirquestra esta recomanada per tota classe de festes, ja siguin majors de poble o barri, com festes tradicionals o festivals de circ, teatre o musica, fires medievals o de qualsevol temàtica. La diversió esta més que assegurada.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

L’home que perdia els botons

L’home a la recerca del seu camí, i el màstil que el busca, per fer-li de pes, de càrrega, d’enemic o d’aliat.

Una plataforma circular de 5 m, anivellada a 10 cm amb una superfície lliscant de fusta. Al centre s’hi ancora l’ànima del màstil. Té un moviment de 360º horitzontal i de 180º vertical.

La sincronització dels dos moviments, que poden actuar junts o per separat, i a diferents velocitats, donen un suport inèdit al món del màstil. Al màstil s’afegeix un cercle en perpendicular que disposa de llibertat de gir. Tot plegat proporciona al artista un aparell que obre un univers de possibilitats.

Circ Panic s’identifica amb els seus dos anteriors espectacles “Serveis a domicili” de 2001 a 2005 i “La caravana passa” de 2006 a 2010. Ambdós de gran ressò per tot Europa. Alguns dels trets identificatius segueixen al cor del impuls que ens alimenta: autonomia de muntatge, espectacle de carrer, contacte directe amb el públic. Comicitat.

Aquest espectacle, però, ha incorporat nous reptes, té un idioma propi, hi han més accions aèries, una dinàmica de moviment més intensa, la presencia del cos dansant amb el màstil, al voltant de la màquina, arrossegat per ella, impulsat, aixecat, rebregat…

Tot plegat crea imatges de gran força poètica.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

L’home roda

Un espectacle visual per a tots els públics ple d’energia i humor

Prof Karoli es una companyia especialitzada en el Teatre-Circ, amb un historial de 30 anys de treball que avalan la experiència en el coneixement de les tècniques del malabarisme i monociclisme.

Impulsat per l’afany de renovar el món del circ , presento l´ espectacle “Karoli l´home roda “, en el qual el principal protagoniste és la roda. Aquest montatge està pensat per ser representat tant de dia com de nit (carrer, sala, teatre)

El Professor Karoli es desplaça dins d’una sola roda amb motor combinant ingeniositat amb la presentació d’Artilugis amb rodes, monocicles alts amb cames, bicis enanes de 10, 20, 30 cm.  Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el més difícil, com no! Un personatge incombustible

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Rolacirc

El Rolacirc ha arribat! Un espectacle de varietats de circ us endinsarà en el meravellós món del circ i després…petits i grans podreu comprovar què se sent en fer d’artista de circ per un dia.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ReCIRClar

Jam ofereix els seu taller/instal.lació, començat amb una petita inauguració dels circ ‘Recirclar’ protagonitzada per un peculiar personatge, per passar després al joc lliure dirigit.

Jocs de psicomotricitat construïts amb materials de reciclatge orientats al circ. Un taller lúdic, divertit, no competitiu i on es dona una gran importància a lña construcció de materials de circ amb elements de reciclatge.

Els jocs d’aquest taller són implements de circ i alguns jocs psicomotors fets amb materials de reciclatge, pensat perquè les persones que participin (tan nens com adults) es diverteixin, experimentin amb el seu cos, es concienciín de la importància del reciclatge i coneguin algunes tècniques de circ.

Tot això ambientat amb música de circ

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Fingerlight

Una obra amb llum negra i carregada d’ efectes visuals, amb un ritme trepidant on números i enllaços es solapen deixant una factura dolça i dinàmica.

En un món de relativa foscor, que això no vol dir trist ni tètric si no tot lo contrari, uns divertits personatges han fet una troballa de lo mes interessant, han descobert la llum. Si aquest món sense llum ja era distret doncs ara amb aquest descobriment és trepidant.

No ens podríem ni imaginar el profit que aquests dinàmics personatges li poden treure a la seva nova joguina, ens introduïm en el seu món, on predomina el passar-ho bé, un món poètic , visual e imaginatiu on tot és possible, fins i tot convertir la llum en foc.

Els Improvisto’s us conviden al seu nou espectacle Fingerlight. Un espectacle nocturn amb malabars de llum pròpia i de foc, amb efectes pirotècnics i de foc, format per quatre actors malabaristes, amb coreografies de malabars i equilibris amb un clar accent teatral.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Filikrusty

Filikrusty és més que una pallassada

Tres entranyables pallassos ens transporten a un univers tendre i divertit, on tant es pot riure com plorar, amb Trinchof, el pallasso blanc, dur i exigent, el gran cor de Makutu el dormilega, o la tendresa del maldestre Til, el pallasso que somia amb algun dia ser un gran malabarista. Amb aquestos tres personatges gaudirem de situacions tan còmiques com dramàtiques, i com no amb els sensacional números de malabars i equilibrisme.

Filikrusty com totes les nostres creacions, tenen la denominació de “per a tots els públics”, i aquesta també la té, però amb un marcada tendència infantil.
Una obra on petits i adults compartiran sensacions i sentiments. Un espectacle participatiu on els nens acaben sent les estrelles.
En definitiva, 55 minuts de entranyable diversió assegurada amb Filikrusty.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

THE WHEEL MAN

Es desplaça dins de una sola roda amb motor combinant ingeniositat amb la presentació d´artilugis amb rodes, monocicles alts amb cames, bicis enanes de 10, 20, 30 cm. i tot per demostrar la seva passió per anar sobre rodes. Un espectacle visual apte per a tots el públics.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

THE FLAMINGO´S

Per fi després de tota una vida duent el circ arreu del món The Flamingo´s tornen per primer cop, ridículs, rancis, passats de moda i de dubtós bon gust. Malgrat la seva experiència són incapaços de reconèixer on està el veritable talent i no només això, a sobre, ho volen amagar. Acords i desacords faran que sobre la marxa la funció no s´aturi.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TALLER DE CIRC

De la mà de professionals aquest taller esdevindrà una activitat dinàmica i entretinguda. L’objectiu és que mitjançant el material de circ els nens i nenes rebran un aprenentatge psicomotriu d´una manera ben divertida.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ROLACIRC

Si el que voleu es un matí o tarda de circ aquesta es l’opció ideal, 1r el Taller de Circ i a continuació: Que comenci l’espectacle !!! Espectacle de circ de petit format on un pallasso alegre i divertit ens demostrarà la seva habilitat amb les diferents especialitats de circ que el públic ha estat practicant durant el Taller de Circ.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LOS GINGERS

Un espai escènic circular amb un fons de cortines suportat per la barra fixa, és l´espai on quatre artistes es transformen per crear divertits personatges que es relacionen amb el públic. Es un espectacle dirigit a tots els públics, d´una hora de duració aproximadament, durant la qual es succeeixen els diferents números amb una estructura de cabaret adaptats al llenguatge teatral del carrer.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LA GRAN PARADA

Trapezi, maroma, xanques, hola-hops gegants, rodets d´equilibri, monocicles, rodetes, malabars de tot tipus (diàbolos, bitlles, plats xinesos, pals de l´infern, catifetes voladores…) saltabrinques, minitrams, etc… Uns divertits personatges van descobrint les diferents especialitats de circ, tot fent una petita demostració, i després… tots a gaudir de l´experiència de ser artista de circ per una estona. Animeu-vos a participar!!!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EN BUSCA DE L´HOME BALA

Amb el nom de Es busca un home bala el circ de les musaranyes us presenta aquest taller de circ de gran format, que té l´objectiu d´apropar el món del circ a petits i grans, fent-los sentir durant unes hores els protagonistes de l´espectacle, els veritables artistes.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CIRKOMOTIC

Un espai lúdic, alternatiu i no competitiu. Un parc dividit en tres àrees: cordinació i reflexos, equilibri i malabars. Jocs basats en conceptes que fan referència a la percepció de l´espai, la lateralitat, els reflexos, la reacció, l´equilibri i l´habilitat, dirigits per talleristes especialitzats.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CIRCANT LA MAR BRAVA

Després de la tempesta un petit circ, sense lona, desembarca sense vaixell a una platja sense sorra. La nova aventura dels Desastrosus submergeix l´espectador en el món màgic de l´espectacle més mentider que mai s´hagui pogut veure, on les paraules es transformen en rialles i la música en tempesta… Un espectacle de trapezi, equilibris, aeris, clown, titelles etc…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CIRC A LA PLAÇA

Els comediants han arribat a la plaça, amb el seu carro, i sobretot els seus malabars, l´espectacle comença…els vilatans es van apropant per veure malabars amb foc, ganivets, equilibris amb espases… després de l´espectacle els comediants conviden el públic a participar al Taller de circ (adaptat amb materials, vestuari i colors de l´època).

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR