• INFANTIL

  • INFANTIL7

  • pop per xics
  • holly parties
  • orquestres2
  • per xics

Catàleg

Parcs inflables

Racòdrom amb tirolina

El Racòdrom és una estructura artificial en forma de monòlit o placa preparada específicament per a practicar l’escalada, on el disseny de les parets, ofereixen un tacte de gran realisme.

La baixada es pot realitzar a través d’una tirolina o fent ràpel per la mateixa via. Per assegurar els nens, s’utilitza un sistema auto-blocant i cordes homologades per la UIAA, complint estrictament totes les normes de seguretat obligatòries i supervisat en tot moment per monitors qualificats.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Jugantots!

Els jocs surten al carrer…. comença la diversió!

JUGANTOTS és una col·lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta que està en constant ampliació.

Jocs amb els que heu jugat sempre, però aquesta vegada amb un tamany… diferent!

Joc de l’Oca, Tres en ratlla, Qui és qui?, Loopings, Dòmino, Punteria, Aneguets, Tangram, Mikado, El Penjat, La Pesca, Indiakes, Parxís, Dames, OX, Golf, Anelles, Bowling, Jenga, Max, Grand Prix,…

Construïts artesanalment, tots els jocs tenen la fusta com a element principal, el que els fa molt atractius i agradables al tacte. Pintats a mà, amb colors alegres que inciten al joc i a la participació.

Activitat que omple carrers, places i espais, i no te límits de participació, tothom pot començar a jugar en el moment en que s’inicia l’activitat, ja que no necessita cap explicació ni ajuda.

Aquesta és una activitat pensada per a divertir-se en família, abarcant un ampli marge d’edats, de 0 a 100 anys. Tothom té un espai per jugar, els avis juguen amb els nets, els pares amb les mares, els fills amb els germans, amics amb amics, etc…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La Ludoteca

Dos espais en un: Espai de 8 x 8 m. per a nens i nenes de 3 a 6 anys, i espai de 5 x 6 m. per a nens i nenes de 0 a 3 anys in poden compartir, jugar i experimentar amb els pares; tot delimitat per tanques de pvc i amb terra decoratiu de vinil.

Hem creat un espai d’oci infantil complert de 15 x 8 m., pensat per a treballar d’edució des del joc, on els nens i nenes aprendran a gaudir del joc lliure i espontani, amb jocs simbòlics, educatius, de taula, de construcció, racons de lectura i dibuix, zona de piscina de boles, zona de psicomotricitat i espai de joc per bebès.

Per això és indispensable que el seu funcionament es caracteritzi per la llibertat i l’espontaneïtat en les accions lúdiques que executen els qui participen en ella.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Jocs Gegants

Uns jocs de dimensions gegants, atractius i educatius. Així, un simple joc de sobretaula que es juga assegut en una cadira, es transforma en un gran taulell.

També hi ha cotxes caminadors, kars, tallers, racons de cuineta, d\’oficis, de contes i de psicomotricitat.

Tot un món pels més petits.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Festa Joc

Un llibre de jocs mariners, amb música i bon humor

Dos mariners d’aigua dolça, busquen per qualsevol poble o ciutat, el llibre dels jocs mariners. En aquestes pàgines hi trobarem de tot, una batalla de sardines en escabetx; el joc dels illots amb una gavina esquitxadora; l’animada paella de l’avi Pere…, una estona d’imaginació basada en l’humor, la música enllaunada i els jocs tradicionals, degudament manipulats i amanits.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Cotxes caminadors

Atenció amb els avançaments!!..

Un circuit per la 1ª infància on podran jugar, apredre i divertir-se estimulant la psicomotricitat.

Amb cotxes de Policia, Bombers, utilitaris, descapotables i tricicles que circulen per dins d’un cicuit amb senyals viàries, semàforos i cons.

Per edats de 18 mesos a 4 anys, els més petits poden entrar acompanyats d’algún adult.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CARRUSSEL ECOLÒGIC

Recordeu quan de petits anàvem als caballitus? Aquesta és una atracció innovadora al nostre país, ja que els cavallets, dracs i rens estan fets de pneumàtics reciclats. L´energia humana és l´únic necessari per a fer gaudir als més petits. Pares i mares, a pedalar !!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TOT D´INFLABLES

Inflables de totes les mides, tots els colors, totes les formes… un munt d´inflables per a tots els gustos per tal que pugueu saltar i disfrutar de valent.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

PARCS DE NADAL

Pels dies de vacances escolars de Nadal tenim totes les possibilitats de Parcs de Nadal per a totes les butxaques. Des de Inflables, tallers, pistes slot, tallers de circ, tallers de manualitats, monitors, etc… Des d´un pabelló, centre Civic…

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MINI GOLF

Munta el teu minigolf de 9 forats i … a proba la teva punteria …

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

JOCS GEGANTS

Oca, el Qui és Qui, el Tres en ratlla …. jocs de dimensions gegants per a totes les edats i pensats per ser jugats en partidetes curtes.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

INFLABLES A LA PISCINA

Grans inflables dins de la piscina per gaudir de les tardes/nits més caluroses de l´estiu. Amb l´ajuda de dos monitors/es podràs fer una bona remullada.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ESPAI DE JOCS PELS MÉS PETITS

És un espai pensat per a nens i nenes de 9 mesos a 3 anys que els permetrà endinsar-se en un món de sensacions. Un espai de joc dissenyat i pensat exclusivament per a ells/es.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ESCALES MUSICALS

Un espai de jocs musicals que esdevé un taller d´instruments de percussió, on des dels més menuts fins als més grans, podran aprendre a diferenciar els sons amb elements fent sonar olles, cassoles, pots, paelles, campanes, xilofons, pals de la pluja….

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL TRAGINER DE JOCS

Instal•lació de jocs de fusta construïda artesanalment i de creació pròpia. Jocs de habilitat, d´ingeni i òptics. Pensem en els carrers i places com l´espai de joc que ha estat sempre. En total trobem 25 estructures amb 45 jocs diferents.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL JARDÍ DELS PETITS

6 racons per als més petits: cabanes amb nines, jocs motrius i de creativitat, racons de coixins i contrucció tova, el racó de rodes, pissares i taules per dibuixar.. molt adequat per a nens i nenes de 0 a 5 anys.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL BURRO CATALÀ MECÀNIC

El burro està una mica empipat i segur que et farà la guitza. No t´oblidis la barretina de seguretat ! ( A partir de 7 anys)

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ECOXOC

Els ecoxoc´s són uns artil.lugis semblants als “autos de xoc” però amb una gran diferència: no s´utilitza energia elèctrica.. només la nostra energia empenyent-los amb els peus i aconseguint xocar amb la resta d´Ecoxoc´s!!!  Una activitat molt dinàmica, innovadora i atractiva per divertir-nos en família! ( permet uns 300 participants per hora).

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTRUIM CASTELLS DE SORRA

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR