• INFANTIL

  • INFANTIL7

  • pop per xics
  • holly parties
  • orquestres2
  • per xics

Catàleg

Tallers i jocs

Un món de jocs

Jocs d’arreu del món en format sobredimensionat. Mikados, tangrams, jocs de punteria, tres en ratlla, jocs de pesca, jocs de memòria, el parxís… Una proposta que esdevé molt atractiva pels més petits, però a la vegada també funciona molt bé amb els no tant petits.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Viseres en 3D

Una proposta alegre i original per a tots!!

Aquesta és una activitat de creació de viseres, a on se li afegeix el disseny que cada nen o nena hagi creat en el taller, de forma que quedi una visera amb volums.

Realitzades en planxa d’Eva o cartolina, amb resultats molt divertits!!

Taller creatiu per a realitzar a la primavera o l’estiu tot i que és funcional durant tot l’any.

Es pot adaptar a qualsevol esdeveniment, ja que la seva realització és molt àgil i senzilla, 100% personalitzable!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Tubs del món

Tubs del món’ és el resultat de l’evolució d’un altre concert-audició, ‘Flautes del món’ i suposa aquella pujada de graó que tota activitat reclama quan comença a presentar símptomes de desgast. Va ser, per tant, una conseqüència natural, un naixement gens traumàtic.

‘Flautes del món’ tenia per objectiu donar a conèixer no només flautes sinó també altres aeròfons d’arreu. I entre aquests aeròfons n’hi havia uns quants de ‘diferents’ i amb uns clara vocació protagonista: algun modest tub de plàstic, el broc d’una regadora o el manillar d’una bicicleta (amb el seu timbre!) apareixien com a models didàctics i espontanis per a poder comprendre millor què és i com funciona un instrument de vent.

Però poc a poc aquests ‘actors secundaris’ es van guanyar la simpatia de la concurrència i van voler tot el pastís. Així van néixer els ‘Tubs del món’.

Perquè, què és una flauta si no un ‘tub amb estudis’? Ni anomenar flauta a un tub és exagerat ni anomenar tub a una flauta és despectiu. De fet, en molts idiomes la paraula és la mateixa. La música és a tot arreu perquè la hi portem nosaltres. En formem part. Som música en mans d’uns instruments que anomenem musicals i que ens trien com els somnis ens trien per a poder ésser somniats. I quan això succeeix, paraules com disciplina o sacrifici desapareixen i el camí queda lliure envers el desenvolupament de la creativitat, l’empremta individual i l’esperit crític.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TALLERS DE CONSTRUCCIÓ DE TITELLES

L’ interès dels infants/joves/adults pels personatges petits és conegut universalment, així com la seva tendència a apropiar-se’n per a donar-los vida. Per això creiem interessant donar a conèixer les diferents tècniques titellaires per poder desenvolupar la capacitat d’expressió i de imaginació més extensament, i d’aquesta manera obrir nous camps de aprenentatge.
L’experiència ens demostra que el públic, (adults i infants), s’apropa d’una manera natural i divertida a aquest món plàstic i suggeridor.
Es construeixen diferents tipus de titelles originals i molt senzills.
Aquestes figures màgiques i sorprenents estan inspirades en els temes proposats per cada taller.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Tallers de circ

Uns Malabaristes ens mostren les seves habilitats amb diferents elements del mon del circ, (diablons, boles, plat xinès, pal xinès, maces, carioques, material d’ equilibri etc…).
Ara es l’ hora de que nosaltres comprovem que no hi ha trampa ni cartró, podem provar tota classe d’ estris que no mes hem vist amb espectacles, amb l’ assessorament de monitors especialitzats , que ho son tant en el mon del espectacle com en el mon de la pedagogia especifica del circ.
Activitat participativa per a nens i adults, amb diferents formats, ja sigui el d´ iniciació que consta de una demostració per part dels monitors, desprès el taller on tothom juga amb els diferents elements i una ultima amb una exhibició dels monitors amb una sèrie de coreografies dels espectacles de la companyia. Activitat recomanada tant per a festes de poble, cases de colònies, parcs de Nadals, estades d’ estiu i qualsevol activitat de lleure.
Tallers d’iniciació amb una duració mes llarga per escoles, amb reforç de jocs que estimulen la creativitat, treball de grup, coordinació, i amb passes de àudio visuals, especialitat per setmanes culturals, setmanes blanques, etc.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Taller de màscares

Aquest és un taller especial per la seva originalitat.

És una activitat divertida per apredre i desenvolupar la imaginació a través de la creació de divertides màscares.

La base de la màscara és totalment reciclada, endevines que és?

es treballa amb diferents materials com feltre, llana, planxa d’Eva, plomes,…i tot tipus de peces decoratives.

I la realització…fàcil, ràpida i divertida!

Es tracta que els nens pintin amb els colors que més els agradin unes oueres que prèviament ja han estat preparades pel nostre equip de monitoratge. Seguidament, hauran de decorar escollint entre tot el material que tindran al seu abast.

El resultat és fantàstic!!
És un taller que encaixa perfectament per Carnestoltes, però que s’adapta a la perfecció durant tot l’any, així com a qualsevol motiu o esdeveniment concret.

Descobreis tot un món màgic de personatges fantàstics que s’amaguen darrere una màscara!!

Diversió, alegria, misteri, fantasia…tot un seguit d’emocions que es despertaran a tots els participants de l’activitat

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Taller de Circ

Desastrosus Cirkus inicia el taller de circ l’any 1986, amb el clar objectiu d’apropar a la gent les tècniques de circ, no solament com un aprenentatge sinó també com una manera d’apropar i valorar els espectacles de circ.

Fundadors de l’escola de circ de l´Ateneu Popular de 9 Barris, Desastrosus Cirkus sempre ha apostat per l’ensenyament de qualitat. Gràcies al seu aprenentatge autodidacta al principi i el posterior perfeccionament amb cursets de professors estrangers (degut a la manca d’escoles de circ) ofereixen un ventall de tècniques. Són molts anys treballant i això és un segell de qualitat en la programació de les activitats.

Hi ha diferents propostes de tallers o cursets (fets a mida segons les necessitats dels participants):

TALLER DE CIRC GRAN
-Tècniques : trapezi (amb estructura autònoma), monocicle, bola d’equilibri, cable, diàbolo, plats xinesos, malabars (bitlles, pilotes anelles).
-Durada: 2 hores aprox.
-Professors professionals.
-Dirigit a tot tipus de públic (adient per festes majors, actes culturals, etc.)

Nota: Aquest és una proposta, segons la quantitat de gent es poden fer diverses propostes.

CURSETS
Per aprofundir amb més tècniques (acrobàcia, equilibris, xanques, aeris, etc). Són d’una durada més llarga i a concretar.

ALTRES
Per exemple, tallers tipus motivacional per a empreses.

CIRC SOCIAL
Des del principi, i més pels seus orígens, han treballat el circ com a eina d’intervenció social amb grups de risc i amb grups necessitats de pujar i aprofundir amb tota una sèrie de valors en la formació com a persona.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Scumacares de Nadal

Les millors cares d’aquest Nadal, el Pare Noel, Rudolf, ninot de neu…
Els personatges més coneguts per tots, fets amb planxa d’Eva segons unes plantilles d’una manera molt fàcil i divertida!!

Diversos formats, depenen de la quantitat de nens i temps desitjat

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Rolacirc

El Rolacirc ha arribat! Un espectacle de varietats de circ us endinsarà en el meravellós món del circ i després…petits i grans podreu comprovar què se sent en fer d’artista de circ per un dia.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Roses de Sant Jordi

Roses de paper per la diada.

Aquesta es una activitat especialment pensada per la diada de Sant Jordi, tot i que encaixa perfectament en qualsevol època de l’any.

És realitza amb paper crepat, un material molt agradable i fàcil de manipular i que ofereix un resultat espectacular.

Elegant i delicat, aquest taller fa les delícies dels petits, però també dels adults.

Amb la possibilitat de realitzar diferents formats segons el número de participants o assistents, el taller de Roses es ideal per a programar en qualsevol espai.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Racòdrom amb tirolina

El Racòdrom és una estructura artificial en forma de monòlit o placa preparada específicament per a practicar l’escalada, on el disseny de les parets, ofereixen un tacte de gran realisme.

La baixada es pot realitzar a través d’una tirolina o fent ràpel per la mateixa via. Per assegurar els nens, s’utilitza un sistema auto-blocant i cordes homologades per la UIAA, complint estrictament totes les normes de seguretat obligatòries i supervisat en tot moment per monitors qualificats.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Punts de llibre

Taller creatiu per a nens i nenes en el que es realitza un punt de llibre original i divertit.

Els participants al taller, disposen del material bàsic per fer el punt de llibre i d’un ampli ventall de complements per a decorar i personalitzar-ho al seu gust.

El resultat es ven divers i acolorit!!!

Una activitat per estimular la creativitat i la lectura.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Postal de Nadal

Taller creatiu

Divertides postals de Nadal en 3 dimensions per felicitar a familiars i amics en aquestes festes.
Es realitzen amb dues cartolines per aconseguir l’efecte de 3D, afegint colors i complements per que la postal quedi d’allò més bé!!

Diversos formats, depenen de la quantitat de nens i temps desitjat

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Pinta-m 4 ratlles!! (Espai de maquillatge)

Pinta’m 4 ratlles es una instal.lació de carrer dirigida a nens i adults que vulguin compartir una estona de diversió conjunta.

Així com en el Pintacares-Taller de Maquillatge son les monitores especialitzades les que realitzen els maquillatges, en aquest espai, son els participants els que prenen els pinzells per maquillar-se entre si.

Durant tota l’activitat, dues monitores s’encarregaran de proporcionar el material per a cada nova parella i assessorar en el que sigui necessari, així com mantenir el control d’entrades i sortides de l’espai.

Amb una taula central on hi ha disponible tot el material necessari per la realització dels maquillatges i un plafó decoratiu per ambientar l’espai.

Cada parella participant, disposa d’un book de maquillatges amb diferents dissenys per a maquillar, productes de maquillatge i pinzells.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Pintacares

Us presentem el Pintacares, un concepte de maquillatge infantil diferent, on aquesta activitat passa a ser, pràcticament, un espectacle.

Un equip de maquilladores formades i experimentades en el maquillatge infantil, s’encarreguen de dirigir l’activitat i endinsar als participants en el món màgic de la fantasia.

Des de l’inici del nostre Taller de Maquillatge, hem anat evolucionant segons les demandes del mercat, les tendències socials, i les nostres pròpies innovacions. Així doncs ens hem posicionat com empresa líder de referència en maquillatge infantil de fantasia, oferint dissenys atractius, originals i amb un acabat de la més alta qualitat.

El nostre èxit es basa principalment en: La qualitat, l’equip humà, l’originalitat i la rapidesa.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Molinets de vent

Taller de molinets de vent.

Taller creatiu per a construir uns divertits Molinets de Vent.

Activitat divertida que agrada a tothom!

Molinets amb alegres combinacions de colors que es barregen amb el vent

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Marcs de fotos

Taller de marcs de fotos , és una activitat creativa en la qual es treballa sobre una base de material reciclat per tal de construir un bonic marc de fotos.

Una activitat fàcil i divertida per a tots els públics! Té tres opcions de decoració:
– Amb la tècnica del decopage, és a dir, decorant l’ho amb papers decoratius, diaris, revistes…fent composicions que realment resulten molt interessants.

– Decorar-l’ho amb ceres de colors i finalment amb varnís perquè no es faci matbé.

– Enganxant diferents peces decoratives (recilades o no)

És personalitzable a qualsevol esdeveniment, ja que es pot decorar amb decopage amb catàlegs referents a la festa, o l’empresa que realitzi l’esdeveniment o similar.

També es pot personalitzar en el lloc reservat per a la foto, publicitant el motiu de l’esdeveniment o posar-se una foto relacionada.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Jugantots!

Els jocs surten al carrer…. comença la diversió!

JUGANTOTS és una col·lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta que està en constant ampliació.

Jocs amb els que heu jugat sempre, però aquesta vegada amb un tamany… diferent!

Joc de l’Oca, Tres en ratlla, Qui és qui?, Loopings, Dòmino, Punteria, Aneguets, Tangram, Mikado, El Penjat, La Pesca, Indiakes, Parxís, Dames, OX, Golf, Anelles, Bowling, Jenga, Max, Grand Prix,…

Construïts artesanalment, tots els jocs tenen la fusta com a element principal, el que els fa molt atractius i agradables al tacte. Pintats a mà, amb colors alegres que inciten al joc i a la participació.

Activitat que omple carrers, places i espais, i no te límits de participació, tothom pot començar a jugar en el moment en que s’inicia l’activitat, ja que no necessita cap explicació ni ajuda.

Aquesta és una activitat pensada per a divertir-se en família, abarcant un ampli marge d’edats, de 0 a 100 anys. Tothom té un espai per jugar, els avis juguen amb els nets, els pares amb les mares, els fills amb els germans, amics amb amics, etc…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La Ludoteca

Dos espais en un: Espai de 8 x 8 m. per a nens i nenes de 3 a 6 anys, i espai de 5 x 6 m. per a nens i nenes de 0 a 3 anys in poden compartir, jugar i experimentar amb els pares; tot delimitat per tanques de pvc i amb terra decoratiu de vinil.

Hem creat un espai d’oci infantil complert de 15 x 8 m., pensat per a treballar d’edució des del joc, on els nens i nenes aprendran a gaudir del joc lliure i espontani, amb jocs simbòlics, educatius, de taula, de construcció, racons de lectura i dibuix, zona de piscina de boles, zona de psicomotricitat i espai de joc per bebès.

Per això és indispensable que el seu funcionament es caracteritzi per la llibertat i l’espontaneïtat en les accions lúdiques que executen els qui participen en ella.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Gargot de Joc

Estem convençuts que als prestatges de les botigues no hi ha totes les joguines. Creiem que no tot està inventat i menys en el món del joc. També estem segurs que els materials tenen una vida més llarga que per a allò que foren concebuts. I també ens agrada recuperar el paper del joc com a passatemps.

Ara que ens han restringit l’imaginació, fent que cada nina serveixi només per a una cosa, que cada comandament doni només una ordre, cal que una escorredora es converteix en un bàsquet, que, d’un llit vell, en surti un esport nou, que una bicicleta es converteixi en un ocell. Això és el Gargot de Joc.

Els Jocs poden tenir dos inicis diferents: a partir del material o d’una idea. En cada cas les eines bàsiques que fem servir són la curiositat, l’observació i l’imaginació.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Jocs Gegants

Uns jocs de dimensions gegants, atractius i educatius. Així, un simple joc de sobretaula que es juga assegut en una cadira, es transforma en un gran taulell.

També hi ha cotxes caminadors, kars, tallers, racons de cuineta, d\’oficis, de contes i de psicomotricitat.

Tot un món pels més petits.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Festa Joc

Un llibre de jocs mariners, amb música i bon humor

Dos mariners d’aigua dolça, busquen per qualsevol poble o ciutat, el llibre dels jocs mariners. En aquestes pàgines hi trobarem de tot, una batalla de sardines en escabetx; el joc dels illots amb una gavina esquitxadora; l’animada paella de l’avi Pere…, una estona d’imaginació basada en l’humor, la música enllaunada i els jocs tradicionals, degudament manipulats i amanits.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Flostis Lúdics

Podríem dir que Flostis és un muntatge de jocs de carrer… o de jocs tradicionals… o de fira. També podríem dir que es tracta d’una ludoteca mòbil, encara que això ja no m’agrada tant. Prefereixo dir que és una festa. De fet, crec que aquesta és l’etiqueta que més se li ajusta: una festa de jocs de carrer, tradicionals i de fira per a totes les edats.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Fanalets de Reis

Fanalets per la nit de Reis.
Taller infantil imprescindible per l’època de Nadal.

Fets amb cartolina i decorats al gust de cada nen amb complements brillants, purpurina, colors… preparats per posar-hi una espelma a dins i per lluir la nit de Reis!!
…no fos cas que els Reis passessin de llarg…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Cotxes caminadors

Atenció amb els avançaments!!..

Un circuit per la 1ª infància on podran jugar, apredre i divertir-se estimulant la psicomotricitat.

Amb cotxes de Policia, Bombers, utilitaris, descapotables i tricicles que circulen per dins d’un cicuit amb senyals viàries, semàforos i cons.

Per edats de 18 mesos a 4 anys, els més petits poden entrar acompanyats d’algún adult.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Corones de Reis Mags

Taller creatiu. Corones de reis i reines, fetes amb la planxa d’eva i decorades amb tota mena de complements.
Per lluir-les la nit de Reis, o simplement per jugar a sentir-se el ‘Rei de la casa’.

Diversos formats, depenen de la quantitat de nens i temps desitjat

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Construcció d’un vaixell de vela

Tots a l’abordatje!!!

Taller familiar per construir un simpàtic vaixell de vela, fet amb suro i paper.

Entre tots buscarem la manera de fer-ho navegar per que aquest petit vaixell no s’aturi mai…

Un taller fresc i divertit!!

Activitat ideal per realitzar a l’exterior en l’època de primavera-estiu.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Capses

El joc dels sentits, petites CAPSES, que amaguen a dins seu petits contes.

darrera les cortines, l’espectador es converteix per un moment en el narrador ingenu de l’història que explica.

Davant les cortines, les paraules fan possible que els moviments d’objectes aparentment sense sentit, preguin vida dins els contes interpretats.

El joc de les capses, entre crispeta i “palomita”, teatre, titelles, joc i poesia.

Un espectacle del públic vers el públic.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ReCIRClar

Jam ofereix els seu taller/instal.lació, començat amb una petita inauguració dels circ ‘Recirclar’ protagonitzada per un peculiar personatge, per passar després al joc lliure dirigit.

Jocs de psicomotricitat construïts amb materials de reciclatge orientats al circ. Un taller lúdic, divertit, no competitiu i on es dona una gran importància a lña construcció de materials de circ amb elements de reciclatge.

Els jocs d’aquest taller són implements de circ i alguns jocs psicomotors fets amb materials de reciclatge, pensat perquè les persones que participin (tan nens com adults) es diverteixin, experimentin amb el seu cos, es concienciín de la importància del reciclatge i coneguin algunes tècniques de circ.

Tot això ambientat amb música de circ

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Recicla’t

‘Ja som a classe…no,no, som a una festa!!!’ Aquesta es la frase que més bé podria resumir aquest espectacle d’animació infantil. A ritmes de mambo, cha cha cha, rock’n’roll, ska, etc. cantem i ballem tot aprenent com cal reciclar i respectar el medi ambient. Quatre alumnes amb un gran sentit musical i un professor força extravagant s’evoquen a una classe magistral sobre la sostenibilitat i el medi ambient. El professor 3r’s i els seus alumnes us saluden hem preparat una classe magistral sobre les tres erres tot plegat embolcallat amb la festa per que canviar el món esta en mans de tots nosaltres, ens estimem la natura, nosaltres formem part d’ella es per això que aprenem a reduir deixalles, reutilitzar-les i reciclar-les aprenem a ser sostenibles

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TALLERS A CABASSOS

Tallers de maquillatge, d´instruments, de circ , de reciclatge, de disfresses, equilibris, trapezi, d´imans, de titelles, espelmes, postals de nadal, fanalets de reis… tria i remena el taller que més t´agradi.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TALLER DE CUINA

Converteix-te en cuiner/a per una estona i fes la teva pizza, madalena o coca de recapta … i tot aixó dins d´una cuineta com les de veritat! Te´n lleparàs els dits !!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

RACÓ DE PERCUSSIÓ

Un racó on hi trobareu originals instruments que permeten als nens i nenes d´aprendre a seguir un ritme i els estimula a fer música d´una manera diferent, divertida i molt participativa.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

PARCS DE NADAL

Pels dies de vacances escolars de Nadal tenim totes les possibilitats de Parcs de Nadal per a totes les butxaques. Des de Inflables, tallers, pistes slot, tallers de circ, tallers de manualitats, monitors, etc… Des d´un pabelló, centre Civic…

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MINI GOLF

Munta el teu minigolf de 9 forats i … a proba la teva punteria …

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LUDOTECA DE JOCS TRADICIONALS

Veureu córrer un avi darrera la rutlla, aprendreu a fer ballar la baldufa i els més petits ens preparan deliciosos àpats tot jugant a la fireta! Aprenem a jugar als jocs de sempre…

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LA GRANJA DELS JOCS

El joc de l´oca, l´espanta gats, el joc de la granota… una plaça plena de jocs on els animals són els protagonistes!! Vols donar de menjar a les gallines? Recull un ou i emporta-te´l a casa i reviu les sensacions del contacte amb els animals de la granja. Aprenem des del joc i el respecte als animals.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

L´ARBRE JUGUER

Nom comú: Juguer
Època de floració: Tot l´any
Hàbitat: Creix en llocs abonats par la imaginació. La llavor es troba a la deixalleria.
Usos i propietats dels fruits: Els seus fruits no són comestibles. Serveixen però per a usos lúdics; Medicinal i molt apropiat contra l´estrés.
Característiques: Arbre irregular que pot assolir grans dimensions .És un arbre fet de ferralla de les branques del qual pengen tretze jocs 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

L´ANIMALADA

Quina animalada! una bicicleta transformada en una llagosta, on bombo de rentadora amb forma de peix, un pingüí creat amb olles o un flamenc fet amb parafangs… 25 jocs fets amb material reciclats per a passar-t´ho bestial!

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

JOCS RECICLATS

Quantes coses es llencen que encara poden fer-se servir…. quanta vida que poden tenir els objectes vells…. 140 jocs diferents, inventats i construïts a partir de materials de recuperació procedents directament de la deixalleria.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

JOCS GEGANTS

Oca, el Qui és Qui, el Tres en ratlla …. jocs de dimensions gegants per a totes les edats i pensats per ser jugats en partidetes curtes.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

JOCS DE TAULA

L´Awalé, el Parxís , l´Oca, l´Unno, el Carcassonne, el Trivil , el Pictionari .. més de 30 jocs de taula, tant clàssics com d´arreu del món.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ESPAI DE JOCS PELS MÉS PETITS

És un espai pensat per a nens i nenes de 9 mesos a 3 anys que els permetrà endinsar-se en un món de sensacions. Un espai de joc dissenyat i pensat exclusivament per a ells/es.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ESCALES MUSICALS

Un espai de jocs musicals que esdevé un taller d´instruments de percussió, on des dels més menuts fins als més grans, podran aprendre a diferenciar els sons amb elements fent sonar olles, cassoles, pots, paelles, campanes, xilofons, pals de la pluja….

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL TRAGINER DE JOCS

Instal•lació de jocs de fusta construïda artesanalment i de creació pròpia. Jocs de habilitat, d´ingeni i òptics. Pensem en els carrers i places com l´espai de joc que ha estat sempre. En total trobem 25 estructures amb 45 jocs diferents.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL JARDÍ DELS PETITS

6 racons per als més petits: cabanes amb nines, jocs motrius i de creativitat, racons de coixins i contrucció tova, el racó de rodes, pissares i taules per dibuixar.. molt adequat per a nens i nenes de 0 a 5 anys.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL BURRO CATALÀ MECÀNIC

El burro està una mica empipat i segur que et farà la guitza. No t´oblidis la barretina de seguretat ! ( A partir de 7 anys)

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ECOXOC

Els ecoxoc´s són uns artil.lugis semblants als “autos de xoc” però amb una gran diferència: no s´utilitza energia elèctrica.. només la nostra energia empenyent-los amb els peus i aconseguint xocar amb la resta d´Ecoxoc´s!!!  Una activitat molt dinàmica, innovadora i atractiva per divertir-nos en família! ( permet uns 300 participants per hora).

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

DIVERNATURA

Jocs d´habilitat, concentració, en equip.. fets amb materials i objectes de tota mena. Jocs divertits per aprendre a tenir cura del nostre planeta! L´espai de jocs té una Zona d´aigua, amb jocs per netejar els rius, el m ar i sobretot per aprendre a no malbaratar l´aigua i uns Zona de reciclatge, on la selecció de residus es converteix en pura diversió.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CUINETES

Un espai on els/les més petits/es podran deixar volar la seva imaginació tot jugant a les cuinetes de tota la vida! Dins té unes boniques paradetes de mercat, trobarem pa, peix, fruites, verdures, carn, ous, pollastre, fruits secs,… Tot plegat per preparar els plats més exquisits, després de triar entre un munt de pots i cassoles.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CONTRUIM CASTELLS DE SORRA

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

APILABLOCKS

Construeix, apila i crea diferents figures geomètriques fent volar la teva imaginació.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ANDROMINES

Fantàstics i molt imaginatius aparells realitzats aprofitant materials, treballats a mà i respectant al màxim el medi ambient. Un sunyer de llit que s´ha convertit en un ping-pong, un televisor i un car convertits en un simulador….

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TALLER DE SONS AMB DEIXALLES

Aprofitem objectes i materials de rebuig per fer els nostres propis instruments. Busca una forma alternativa d´expressió.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TALLER DE GLOBOFLÈXIA

Globus de tots colors per moldejar i fer volar la imaginació.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TALLER DE CIRC

De la mà de professionals aquest taller esdevindrà una activitat dinàmica i entretinguda. L’objectiu és que mitjançant el material de circ els nens i nenes rebran un aprenentatge psicomotriu d´una manera ben divertida.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR