• INFANTIL

  • INFANTIL7

  • pop per xics
  • holly parties
  • orquestres2
  • per xics

Catàleg

Teatre infantil

LA TARTANA

Quatre músics, dos artistes de circ i un carro. Una tartana que fa d’aixopluc de l’artista, de teló, d’escenari, d’aparell per executar números i de transport en aquest viatge artístic. Cabaret, circ i música en directe a càrrec d’uns personatges utòpics i mal entretinguts, que s’han divorciat del món i els seus hàbits per crear-se una vida paral·lela amb altres necessitats i valors, explorant un nou món, dur i sensible, immadur.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL PETIT PRÍNCEP

El Petit Príncep és un conte universal. Un viatge a través del temps i l’espai per parlar de l’amistat, el respecte, l’amor i la vida. Teatre, titelles, ombres i projeccions que, a partir de la narració de l’aviador, despleguen el món màgic del Petit Príncep en una fantàstica adaptació de l’obra de Saint-Exupéry que ens recorda que “l’essencial és invisible als ulls”.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

PIANISSIMO CIRCUS

Concert per a pallassa i piano. L’Albert i la Serafina ens presenten l’espectacle en format concert, amb el piano de cua com a instrument protagonista, i on cada número de clown pren l’excusa de la interpretació d’un tema musical o coreogràfic. Espectacle de pallassos i música en directe per a tots els públics.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TORNA ROBIN HOOD

Dos personatges esperen l’arribada d’en Robin Hood, el gran heroi, protagonista de tantes i tantes gestes, que ens explicarà com ens ho hem de fer per tirar endavant, per superar les adversitats i per desfer-nos del desànim i del pessimisme que des de fa temps ens aclapara. La seva arribada, però, es veurà amenaçada, i els dos personatges que no havien de fer res més que presentar-lo, es veuran immersos en una aventura de conseqüències imprevisibles.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL LLOP FEROTGE

El llop ferotge ha estat caçat! Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MOMO

Tres personatges que viuen dins un jardí botànic abandonat, ens esperen per explicar-nos una història, la història de la nena Momo. Momo posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides, sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d’un dels béns més preuats de les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida. I la vida resideix al cor.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

RATS

Atenció! Les rates han envaït la ciutat. Apareixen de tot arreu: dels arbres, les cloaques, els contenidors i es troben al bell mig del carrer a plena llum del dia… Ja no s’amaguen i són gegants! Han pres la ciutat i no hi ha mata-rates que serveixi. Només una persona pot endur-se aquesta plaga: un flautista que arriba d’un país molt llunyà. Ara que, ben mirat, semblen unes rates divertides!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MONTS

Espectacle musical sobre el Pirineu i la seva gent. Inspirat en músiques de les muntanyes, poemes de Jacint Verdaguer, textos i cançons de nova creació, llegendes de tradició oral i festes que encara son ben vives arreu del Pirineu. La joventut i entusiasme de l’Orquestrina Trama, formada per cerdans i urgellencs, i l’experiència i els llenguatges escènics de 43 anys de Comediants, s’uneixen per cantar i posar en imatges, sons i accions una part dels mites i festes que configuren la vida i les tradicions pirinenques, rebost fabulós de costums del nostre país.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TXATARRA

Benvinguts/des a un món fet a mida, al nostre petit univers construït a base de barrils, taules i andròmines, però també rutines, somnis i debilitats compartides. Acompanya’ns per un camí que ens porta a cap lloc, més enllà del conformisme i l’acceptació, pugem, baixem, correm, rodem, saltem a la recerca d’aquesta volta de rosca que converteix la més tediosa de les rutines en diversió. Després d’Orsai, Txatarra es converteix en la confirmació de la solidesa d’aquesta companyia de nou circ basc.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ELS RADIOBOTS

‘Els Radiobots’ és un espectacle visual amb petites històries, cançons enganxoses i lletres senzilles protagonitzat per robots. Tot plegat, un vehicle perquè els més petits aprenguin anglès tot divertint-se. Volem que els infants coneguin la llengua anglesa. Que la visquin, que l’utilitzin per descobrir, expressar-se i créixer. Que millorin les seves capacitats expressives i creatives a través de la música. Que gaudeixin tot coneixent cançons i cantarelles, així com participant de forma activa en l’espectacle.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LES PRINCESES TAMBÉ ES TIREN PETS

La Reina del Mirall s’assabenta que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses. Necessita trobar-lo urgentment i fer saber al món que també tenen defectes. Del disgust es tornaran lletges i ella, per fi, serà la més bella. Per casualitat, apareix un Príncep Blau buscant el camí que porta fins a aquest país. La Reina farà un tracte: ella el conduirà i ell, a canvi, li entregarà el llibre. Una esbojarrada aventura que demostra que la perfecció no existeix i ni falta que fa.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

MOLIÈRE LA BALLA

Molière (1622-1673), el rei de la comèdia, tenia l’obsessió d’entretenir. ‘Castigat ridendo mores’, fer riure per corregir els costums, era el seu lema. I no va parar d’innovar per fer-ho passar bé al públic. Així, va inventar la comèdia ballet. Amb músiques de Lully i Charpentier i coreografies de Pierre Beauchamp, la fusió va tenir gran èxits com L’amor metge… Aquest espectacle recupera alguns d’aquest balls del Barroc, avui quasi perduts, i els combina amb hilarants fragments de les obres més divertides.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

POMELO

En Pomelo és un elefant curiós, valent i molt simpàtic a qui li encanta jugar i contemplar les coses que l’envolten. Té moltíssims amics i el que també li agrada molt és mirar l’horitzó i somiar què hi deu haver més enllà de l’hort on viu. Trobar respostes és molt divertit, sí, però tenir preguntes… encara més! Un espectacle innovador en el camp de la narració on la paraula conviu amb l’audiovisual i la música. Un espectacle pensat perquè els nens vegin, escoltin… i sentin.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

L’ESTRELLA QUE VOLIA TENIR CUA

Aquest conte explica la història d’una estrella molt petita que, després de veure la bellesa d’una estrella amb cua, en vol tenir una. Demana consell a l’estrella més sàvia del firmament, que li recomana que viatgi a la Terra, on sembla que alguns dels seus habitants en tenen. L’estrella no s’ho fa dir dues vegades, visita la Terra i es troba amb diversos animals que tenen cua, però cap d’ells li pot donar o deixar perquè la necessiten per a alguna cosa molt important. Al final trobarà tres germans que buscaran la manera d’ajudar-la.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ANDANTE

En una plenamar, el mar va tornar a la terra històries que havien de ser explicades. Per això, el carrer va aparèixer ple de sorra i sabates. Els vianants es pregunten sorpresos: “Com han arribat fins aquí? De qui són? Què volen contar-nos?” ‘Andante’ és teatre de màscara que narra, de forma poètica, sense paraules i amb un acurat sentit de l’humor, històries que no hauríem d’oblidar. Històries de sabates anònimes en època de guerra. Sabates que podrien ser nostres.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

BR2

‘BR2’ és un espectacle itinerant i lluminós. Any 2222. La llum del sol ja no arriba al planeta terra a causa del canvi climàtic… Ens hem quedat totalment a les fosques! Els robots BR2 són els encarregats de divertir la humanitat i nodrir-la amb la seva llum creada a partir de rajos solars; una llum màgica que provoca rialles, salut i felicitat!! Així que, si els veieu aneu cap a ells! i sobretot…gaudiu de l’espectacle! Els BR2 (dos nois i dues noies), demostraran que els robots també saben ballar…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

VIATGE A L’ILLA DEL TRESOR

En Robert Louis Stevenson i el seu fill Lloyd es retroben amb dos germans molt peculiars: en Ben “el Mut”, amant de la música, i en Bill, un mariner retirat amb un passatemps ben especial: els titelles. Aquesta és la guspira que encén la imaginació d’Stevenson per explicar-nos, amb ajuda del seu fill i els dos germans, aquest gran clàssic de la literatura que és ‘L’Illa del Tresor’. Un viatge a la recerca d’un tresor enterrat, on el joc i la imaginació ens transportaran a un món ple d’aventures, pirates, amistats i traïcions.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LA NUIT DANS LA FÔRET

El títol ‘La nit dins el bosc’ ja ho evoca tot: la por de la fosca, representada per aquest bosc profund, terreny ignot on el menut s’aventura. Sovint les pors de la nostra infantesa acompanyen l’adult que som. L’obra explica aquesta etapa d’aprenentatge. En Jaume haurà d’afrontar el llop, l’ogre i la bruixa… En definitiva, haurà de vèncer les seves pors. Un espectacle amb una dosi d’aventura, un bri de por, un xic d’humor i ple d’amor. Projecte pluridisciplinari on dialoguen teatre, vídeo i música acumàtica en directe.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Z, LES AVENTURES DEL ZORRO

L’escenificació de Z no ha estat fàcil. Vam partir de la premissa d’eliminar el castellet. Voliem que personatges i titellaires campessin a la vista de l’espectador. A vegades la inconsciència ens fa ser agosarats. Fruit d’això, hem donat molts tombs a la presència dels titelles i a la seva llibertat en l’espai. De retruc, hem descobert matisos i detalls del titellaire i l’acció, i també del titellaire i els personatges. Tot plegat ens ha servit per donar la nostra aportació personal a la temàtica de l’espectacle, l’opressió i les seves formes.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

HANNAH DELS TRES PAÏSOS

Actualment 191 milions de persones viuen fora del seu país. D’elles, el 49% són dones. ‘Hannah dels tres països’ conta la història de tres dones joves de països diferents (Síria, Brasil i Romania) que es veuen obligades per diferents motivacions a abandonar els seus llocs d’origen. El to de la representació és molt semblant al d’una faula, a un conte de viatges. La discriminació, la violència, la persecució i la confiscació de béns que són temes recurrents en els immigrants són tractats sense acritud a partir d’una òptica entenedora per als nins.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL CARRERÓ DE LES BRUIXES

Han fet fora les Bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal·lat a El Carreró de les Bruixes de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una i totes i cadascuna d’elles té una història per explicar-nos. Però per poder-hi viure has de ser bruixa professional! La Bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves per poder-s’hi quedar, però té la mala sort d’arribar just el Gran dia! I per postres, a diferència de totes les altres, ella canta òpera. Com s’ho farà? Un espectacle amb òpera, teatre i humor.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

El Rodamón, un viatge màgic

En El Rodamón, un viatge màgic es combinen màgia, pantomima, malabars, titelles, canvis de vestuari, inflables i humor, per donar a aquesta obra de teatre màgic l’empremta habitual de les darreres produccions d’Enric Magoo.

En una plaça hi ha un rodamón amb un carretó ple d’andròmines i caixes. És un mag que ha dedicat la seva vida a viatjar pel llarg i ample d’aquest món a la recerca dels millors trucs i els objectes màgics més preuats.

Amb la narració dels seus records i vivències el Rodamón anirà emmotllant l’espai escènic per adaptar-lo a cadascuna de les situacions i països. Ell mateix s’anirà transformant en els protagonistes de la seves històries. Passejarem pels peus de la Torre Eiffel de la mà d’un mim; a la Xina, coneixerem els secrets de la filosofia oriental; posarem un ou en equilibri a l’Equador del món i també visitarem l’Índia, l’Etiòpia, el Marroc, Rússia i Catalunya.

Mitjançant jocs de mans i objectes sorprenents coneixerem alguns dels costums i llegendes del món.

En El Rodamón, un viatge màgic es combinen màgia, pantomima, malabars, titelles, canvis de vestuari, inflables i humor, per donar a aquesta obra de teatre màgic l’empremta habitual de les darreres produccions d’Enric Magoo.

Un espectacle que connecta amb la situació actual de globalització, on es tracta la pluralitat cultural i la convivència d’una manera teatral.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Galaxis

Espectacle per a tots públics, on es barregen titelles, objectes i màgia, inspirat en contes que parlen de l’univers, escrits per autors universals: Gianni Rodari, Humberto Eco, Isaac Asimov Michael Griejniec i Claude Clèment.
Espectacle per a tots públics, on es barregen titelles, objectes i màgia, inspirat en contes que parlen de l’univers, escrits per autors universals: Gianni Rodari, Humberto Eco, Isaac Asimov Michael Griejniec i Claude Clèment.
L’univers on vivim és molt gran.
Contínuament surten naus de la Terra per descobrir més planetes, però encara no sabem si hi ha vida fora d’ella.
Estem sols a l’univers? I si hi hagués vida intel·ligent a altres planetes, com seria?
Tinc amics que han donat tombs per l’espai i m’han portat unes històries meravelloses.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Amb lletra menuda

MÀGIA I TITELLES

Espectacle de màgia i titelles basat en els contes del mestre Jaume Cela per a nens i nenes: ELS NASSOS DEL REI, EL GEGANT PANXUT, L’ESTRELLA QUE VOLIA TENIR CUA i EL CEL TÉ UN PROBLEMA.

És una obra interdisciplinar per a tots públics, on es barregen titelles, objectes, llum negra, treball actoral i màgia, basada en aquests contes de l’escriptor i mestre Jaume Cela:

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Zeppelin

La veritable i calamitosa història del primer vol tripulat del ZEPPELIN.

Un viatge sense precedents ens endinsa al món del somni i la imaginació. Messieur Bocamoll, Marcello l’inventor mecànic i Ursus el valent pilot acròbata, ens porten amb el seu Zeppelin a la fabulosa era dels pioners aeris de principis del segle XX. Davant dels ciutadans bocabadats, realitzen el seu vol d’exhibició. Res els pot fer enrere. Ni tempestes, ni avaries, impediran realitzar el seu periple. Amb l’ajuda del públic superaran tots els entrebancs possibles. En el seus viatges pel món coneixeran gent, ciutats, s’enamoraran… la música i el color ompliran els carrers.

Una aventura plena de sorpreses que farà que la monotonia de les ciutats quedi eclipsada pel vol del Zeppelin. La lluita per fer realitat les il·lusions d’aquests fantàstics somiadors.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Wandering Orquestra

Arriben a la ciutat amb Mozart i Beethoven a les seves maletes i els seus vells instruments a les esquenes. Els cinc estranys músics de la ” Wandering Orquestra” han vingut a fer un gran concert. L’únic problema és que ningú sap on han de tocar, on han d’anar i amb qui han de parlar.

Què haurà passat?
No han estat programats?
O potser estan a la ciutat equivocada?

No importa que vagin en el seu vehicle o a peu, estan desorientats, s’equivoquen de camí, de sala, d’espai. Tenen ganes de fer el seu concert, però sempre hi ha circumstàncies que no els hi permet realitzar-lo. Mai tocaran, però sempre prendran l’espai per a transformar-lo i interactuar amb la gent de manera inesperada.

Mestres del caos, van creant escenes per allà on passen, on el riure i el desconcert són constants:
· Pels carrers, perduts i preguntant a la gent on està programat el seu concert.
· A la sala, buscant el lloc més especial per sorprendre al públic.
· Abans de qualsevol cerimònia, actuació o veritable concert, quan els músics ja estan a escena i el director a punt de fer la seva entrada.

Estiguin on estiguin, mai es queden més d’uns minuts, i desapareixen, per aparèixer en un nou lloc, en un altre moment.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Volta i Volta

Una proposta molt dinàmica, que arriba més enllà de l’entorn immediat, i amb el plantejament que tot tipus de públic n’ha de gaudir: infants, joves, adults, avis,… Així doncs, sota la base d’un suport musical: gralles, trombó, acordió i percussió, i la gresca i animació que aportaran els animadors i xanquers, proposem un espectacle que esdevé tota una festa. Pensat per a festes majors i similars.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Vermell

Avui és un dia de sort!

Dos personatges, cansats i arrossegant la maleta, busquen un lloc on passar la nit, refugiar-se del món i continuar sobrevivint. En aquesta ocasió, troben un llit on descansar i, fins i tot, somiar. Ho fan en descobrir el poder radiant del color vermell, que els retorna l’esperança i esdevé el motor amb què projectar i viure la vida tal com en algun moment la van somiar… L’endemà sembla que tot continua igual, però no és així. Han descobert el Vermell.

Vermell és posar l’espectador dins de l’escenari. Ells també es refugien. Ells també riuen. Ells també somien.

Un espectacle de clown per a totes les edats, on els nens estan convidats a venir acompanyats.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Peixos

Amb aquest espectacle, Peixos, la companyia espanyola Sarruga convertirà la Macroplaça en un mar on els espectadors podran “bucejar” entre taurons, peixos i meduses gegants que habiten les profunditats, on tot és possible. Creat el 1994 , Sarruga és un grup de teatre de carrer que crea una sèrie d’espectacles “deambulants i cercaviles” amb un concepte interactiu i àudiovisual únic que combina parioflèxia gegant, música en viu (DJ) i pirotècnia, transformant l’espai quotidià en un món fantàstic.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Somnis de sorra

Espectacle multidisciplinari que combina art amb sorra, circ, música en directe, titelles de gran format i pintura ràpida.

Només amb les mans i sorra sobre un vidre. L’il·lustrador Borja González, de la companyia Ytuquepintas, realitzarà sobre l’escenari i projectades en una gran pantalla històries que us ompliran d’emocions; passarà per diferents atmosferes només amb un moviment de les seves mans. Pura inventiva i creació que no us deixarà indiferent. Tot això acompanyat del músic Roc Sala Coll.

Espectacular!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Rum Rum Trasto karts

Un conductor malvat per totes les trampes que té a l’abast a un científic boig que, gràcies al seu enginy, sap trobar solució a tots els paranys; tot això comentat per un speaker esportiu que es transformarà en mecànic o policia valent segons la necessitat del moment. Com els espectacles clàssics, el malvat serà víctima de les seves pròpies malifetes i el bo guanyarà la cursa.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Marcelo Punto Mime

En clau d’humor el Marcelo busca la reacció i participació del públic a on l’habilitat i el saber fer, sorprèn, fent divertir al més introvertit.

Tenim el gust de presentar un còctel ple de diversió, entreteniment i acció, un espectacle trepidant, imparable, sorprenent, on tots els personatges que aprecien la bona reacció i participació del públic, aquí quan l’animació es converteix en espectacle, quan l’espectacle es transforma en participació, quan tothom és protagonista, ‘una manera diferent de viure la festa’. Combinant amb enginy l’habilitat de les tècniques de joc i improvisació. En clau d’humor, els personatges que aprecien la bona reacció i participació del públic, enllaçant diferents sketchs a un ritme in crescendo, on l’habilitat i el bon fer sorprenen. Amb els espectaculars accions, la combinació d’artefactes en escena, i la seva manera de presentar-los, donen com a resultat un espectacle visual, apte per a tots els públics i amb un llenguatge universal. El nostre muntatge es pot dur a terme tant a l’aire lliure com en un espai tancat, bé sigui de nit o de dia, sigui on sigui l’espectacle esta assegurat.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Panxuts

Els panxuts es passegen per la ciutat, carregats com ases, personatges de gran tonatge, coreografiats, retrats, i exposats a les mirades curioses dels vianants.

Cada un d’ells carregat amb una caixa, i dintre cada caixa un espectacle per un sol espectador, que només gaudiràs si espies pel forat.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La Llegenda de Sant Jordi

Representació teatral de la llegenda tradicional, en format de cercavila i teatre de carrer, amb tots els personatges : El cavaller Sant Jordi, el Rei, la Reina, la Princesa, el drac, músics, etC

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La mar de B

 Els habitants més espectaculars del mar: la balena B, el pop a la romana i la medusa musical, escapen del seu hàbitat natural i es passegen tranquil·lament pels carrers davant la mirada atònita dels habitatns de la ciutat. La seva actitud és festiva i alegre, i a més no arriben sols, van acompanyats per una tribu d’eriçons  que amb els seus balls i cabrioles sorprenen al públic espectant.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La pinça

Un funambulista fa equilibris sobre la roda i juga amb tot el que troba.

Espectacle de teatralitat domèstica, on els jocs malabars arriben a fer música, i com ho fa?

Un estrafolari personatge ens deixa entrar a casa seva i descobrim que té la rara habilitat de fer les coses força diferents que la majoria de nosaltres…

Des de quan les rajoles de casa nostra fan música? O recollim la roba estesa des de dalt del fil? O podem jugar amb ganivets gegants? O ens passegem en bicicletes sense manillar i d’una roda? O podem jugar un partit de pimpom sense raquetes, amb la boca?

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Les Fotografiers

Madames i monsieurs! Senyores i senyors!

Els famosos fotògrafs internacionals Gastón i Pájago Voladog coneguts a tot el món com Les Fotografiers arriben, pedalejant amb el seu vehicle, disposats a regalar als assistens els seus autèntics i originals retrats familiars.

Només cal una mica de paciència i el més gran dels somriures, perquè, tot i les aparences, si no se’ls escapa l’ocellet, si han posat rodet a la càmera, si troben l’enquadrament perdut, us assegurem que sereu els protagonistes de la foto més esbojarrada que us hagin fet mai.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Les Pompiers

Un cercavila amb un camió de bombers que si és estiu ruixarà a tot el públic amb les mànegues d’aigua, i si no, doncs amb confetti. La Cia. La Tal, una vegada més ens sorpren amb els seus originals cercaviles.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La Harpor’s Band surt al carrer!

La banda musical que sempre hagués somiat en Harpo Marx, ara, pels carrers de pobles i ciutats, acompanyada d’un mestre de cerimònies especial. Us podem oferir tota mena de serveis: cal acompanyar un col·lectiu de persones fent del seu trajecte una veritable festa mòbil? Doncs se celebra… Cal coordinar tot un carrer per realitzar una dansa massiva?

Doncs es balla… Cal aplegar tota la plaça per dur a terme una cantada popular? Doncs es canta… La vitalitat i l’elegància del millor jazz, swing i dixie, i el mestre de cerimònies que farà ballar la veïna del portal, el carnisser i el policia: tot s’hi val per fer arribar la millor música arreu del país.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La Cirquestra

Ritme, energia, festa, xerinola, gatzara, no poder parar, els peus no paren de saltar, les mans no deixen de seguir un ritme que s´ encomana per tot el cos, es el ritme de la Cirquestra, com uns flautistes d´ Hamelin contemporanis, aquets musics transmeten tota la seva energia, nomes es pot parar quant ells ja no es mouen, perquè es el moment dels malabaristes, es la hora de xalar amb els seus números espectaculars de equilibris i malabars.
La Cirquestra és la nostra obra itinerant, amb format de cercavila, consta de musica en directe amb violi, acordió, dos percussionistes, un xanquer , amb un nivell molt alt tant musical com malabaristic, una proposta musical tan contemporània com tradicional.
Una obra d’ animació pels carrers ja concertats i realitzant una sèrie de aturades durant el recorregut, per realitza coreografies de malabars i accions de animació de carrer.
La Cirquestra esta recomanada per tota classe de festes, ja siguin majors de poble o barri, com festes tradicionals o festivals de circ, teatre o musica, fires medievals o de qualsevol temàtica. La diversió esta més que assegurada.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

L’home que perdia els botons

L’home a la recerca del seu camí, i el màstil que el busca, per fer-li de pes, de càrrega, d’enemic o d’aliat.

Una plataforma circular de 5 m, anivellada a 10 cm amb una superfície lliscant de fusta. Al centre s’hi ancora l’ànima del màstil. Té un moviment de 360º horitzontal i de 180º vertical.

La sincronització dels dos moviments, que poden actuar junts o per separat, i a diferents velocitats, donen un suport inèdit al món del màstil. Al màstil s’afegeix un cercle en perpendicular que disposa de llibertat de gir. Tot plegat proporciona al artista un aparell que obre un univers de possibilitats.

Circ Panic s’identifica amb els seus dos anteriors espectacles “Serveis a domicili” de 2001 a 2005 i “La caravana passa” de 2006 a 2010. Ambdós de gran ressò per tot Europa. Alguns dels trets identificatius segueixen al cor del impuls que ens alimenta: autonomia de muntatge, espectacle de carrer, contacte directe amb el públic. Comicitat.

Aquest espectacle, però, ha incorporat nous reptes, té un idioma propi, hi han més accions aèries, una dinàmica de moviment més intensa, la presencia del cos dansant amb el màstil, al voltant de la màquina, arrossegat per ella, impulsat, aixecat, rebregat…

Tot plegat crea imatges de gran força poètica.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Kamchàtka

Mesos de recerca i preguntes sobre els viatges, les migracions, l’estranger…

Mesos d’ investigació de l’espai públic…

Dotzenes de sortides de feina improvisades a diferents barris de Barcelona, inclús al metro…

…van donar llum al seu primer espectacle: Kamchàtka.

Vuit persones amb només una maleta i un record. Com acabades d’arribar d’algun país llunyà, aquestes persones van descobrint la ciutat de la qual en desconeixen les normes, l’estil de vida o els secrets. La seva gran ingenuïtat i curiositat les condueixen a l’exploració minuciosa del lloc, com si de nens i nenes es tractés. Tot és novedós. Tot és excusa per al joc. Així van destapant les seves emocions i creant una forta complicitat amb l’espectador, que troba pel camí.

Kamchàtka és un somni, un somni enmig de la nostra realitat.

Kamchàtka desenvolupa una sèrie de jocs sutils, reals i imprevisibles entre ells i els altres. Aquests altres, són els que ja viuen al lloc, els que es demanen: D’on venen? Qui són? Submergit per emocions contradictòries, el públic haurà de prendre una decisió:

Obertura de ment o por?
Tolerància o indiferència?
Diversitat o uniformització?
Construir el futur amb els Kamchàtka o rebutjar-los?

Kamchàtka no és més que un mirall: el mirall dels nostres comportaments davant l’Altre, l’Estranger, el Diferent.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Imbuteatro

L’espectador tria, la temàtica i el títol de la història que vol escoltar.

Imbuteatro és un espectacle de contes i cançons destinat a tots el públics, partint de la base de la narració oral.
A través d’uns embuts , s’expliquen històries curtetes per un sol espectador.

Històries i cançons de… de por, d’intriga, de taverna, d’humor, poesies, històries eròtiques, dramàtiques, clàssiques…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

HUMORTAL

Des que tothom crema els seus morts, els cementiris han anat tancant. Quatre enterramorts a l’atur i amb un taüt, han arribat a la ciutat i miren de trobar el lloc de la cerimònia. En el seu camí errant els succeiran coses sorprenents i delirants.
Un espectacle que omplirà els carrers d’humor … per morir-se.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Girafes

Tres girafes (de prop de 4 metres d’alçada) i tres músics amb una instrumentació molt peculiar.  Sense guió, l’espectacle es desenvolupa a partir dels elements i situacions que ofereixen el mateix carrer.

Espectacle d’alçada i sense paraules per a tots el públics

Dues Girafes amb el seu cadell es passegen per la ciutat acompanyades dels seus músics que ens submergeixen en una atmòsfera onírica i silvestre.

Espectaculars i vistoses, avancen en silenci comunicant-se i conectant amb el públic que se’ls hi acosta i al què sorprenen.

Una proposta delicada i elegant que ens suggereix una altra manera de veure la ciutat, o qualsevol altre espai, a través de la mirada ingènua i encuriosida d’una família de girafes.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

GLOF

Un golfista i el seu caddie cansats de veure com es destrueixen paisatges per a practicar aquest esport, decideixen utilitzar carrers, places, terrats i balcons de ciutats i pobles com a terreny de joc.
Els trobareu a qualsevol racó, allà on menys us ho espereu, buscant qualsevol forat i ocasió per a practicar i disfrutar del seu millor swing.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Hamaques que conten…

Estrenat a la Fira Litterarum de Mora d’Ebre 2012: Acció teatral adaptable a diferents espais per acostar la literatura a la ciutadanis tot creant un espai de pau entre l’asfalt.

…i de sobte al carrer sorgeixen unes hamaques en les quals hom pot estirar-se i deixar-se endur de la quotidianitat tot escoltant fragments literaris escrits en català…

El carrer esdevé un lloc d’acollida mercès a la potència de la literatura.

No cal res, només estirar-se a una hamaca i deixar-se endur per les paraules…

Tot és de color blanc, com blanca és la calma, com blanca podria ser l’ànima ja que la lectura es projecta com una aventura, els colors de la qual dependran de cada lector i de cada lectora. Els llibres així projectats envaeixen espais que, si bé no varen ser creats per a ells, tot sovint es converteixen en espais de lectura.

És una performance de mirada contemporània que pretén reconèixer la lectura como un dels espectacles més potents als que poden accedir les persones i que pretén tres objectius:

– acostar el món dels llibres a la ciutadania i incentivar la lectura
– donar a conèixer, vindicar i visibilitzar les obres dels escriptors i les escriptores en llengua catalana.
– mostrar a la ciutadania que les temàtiques literàries li son pròpies

D’alguna manera el projecte que presentem imita l’acte d’explicar contes i reconèixer aquesta activitat com un pretext per a la companyia tot recuperant un costum familiar i emocionalment fort. La ciutat és converteix en una veu que ens explica històries i ens acull.

Posada en escena:

4 hamaques que compten amb un sistema d’àudio individual, se situen al carrer (qualsevol lloc pel que no hi hagi trànsit). Dos personatges conviden la ciutadania de totes les edats a estirar-se a les hamaques i escoltar les històries que sonen pels auriculars.
Paral•lelament, qui ho vulgui pot regalar explicar contes a qui roman regalat a les hamaques. Històries pròpies o be llegides…
L’acte d’escoltar literatura esdevé espectacle en si mateix… el gran espectacle del deixar-se anar, del deixar-se endur per la calma i la companyia a qualsevol lloc de la ciutat.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

En Quimet i el seu tricicle

TITELLES
De forma itinerant, es pretén recuperar la figura del Rondallaire quan anava de poble en poble explicant les seves històries. Un vell tricicle amb el seu gran bagul de fusta d’on aniran apareixen uns contes de fusta grans amb diferents històries escenificades tot combinant diferents titelles i teatre d’objecte.

SINOPSI:
Apareix enmig de la plaça un tricicle i un rondallaire, preocupat perquè no troba la clau que obre el seu bagul i ho pregunta a tota la gent. En Quimet, un titella, li portarà uns llibres de contes. En obrir el bagul, es trobaran amb un gran drac. Apareixerà un pou trist i un cabàs amb un nas i l’Anna arribarà a un poble molt especial… deixeu que en Quimet i el Rondallaire us presentin aquestes petites històries.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Element’s

Un cercavila molt visual i divertit

Espectacle Itinerant Visual, inspirat en els quatre elements (terra, foc, aire, aigua), en una conjunció individual de volum, alçada, ritme, mobilitat, textura, color i sensacions, on cada element creat per un únic artista constructor, ens mostra l’essència de cadascun d’aquests elements.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ELS SECRETS DE MR STROMBOLI

Mr. Stromboli és un firaire, un xerraire venedor d’elixirs miracolosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents i els seus fenòmens.

Amb el seu carro ple d’andròmines, ens presenta a la bella dama, que de tant menjar alpiste es va convertir en au i a qui propulsarà en el divertit número del canari canó, o el simi que va recollir a Borneo i a qui ha ensenyat a fer trucs de màgia.

No ho dubtin ni un moment. Passin i vegin, i descobreixin els secrets de Mr. Stromboli!!!

Mr. Stromboli és un firaire, un xerraire venedor d’elixirs miracolosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents i els seus fenòmens.

Amb el seu carro ple d’andròmines, ens presenta a la bella dama, que de tant menjar alpiste es va convertir en au i a qui propulsarà en el divertit número del canari canó, o el simi que va recollir a Borneo i a qui ha ensenyat a fer trucs de màgia.

No ho dubtin ni un moment. Passin i vegin, i descobreixin els secrets de Mr. Stromboli!!!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

El General Bum Bum i els contes de Canya i Cordill

Espectacle de carrer itinerant (cercavila). apte per tots els públics. El General convida a tothom qui vulgui a seguir-lo, fent una travessia per carrers i places on anirà ensenyant el seu botí. Un tresor d’històries. El BotÍ del General. ELS CONTES.

Els tresors que el General anuncia que té en el seu cofre, són en realitat un recull de contes, històries, cançons i rondalles, tradicionals i populars, originaries de la nostra cultura mediterrània, com per exemple:

LA FUSTOTS. Conte popular de la Cerdenya.
Relata la intel.ligència i l’astúcia de la protagonista per fer-se valdre davant d’aquells que la menyspreen, sobretot per part del príncep de la contrada.

EL REI DEL NAS VERMELL. Rondalla catalana en vers de principis de 1900 (mo-dernisme),que amb l’excusa de la pròpia trama dramàtica s’elogien i ponderen les nostres com a r q u e s vinícoles.

EL PATUFET. Una de les rondalles més universals, que narrada amb prosa rimada explica el mite de l’heroi petit.

El Botí del general. LES CANÇONS

MOMERETA ANEU A MISSA. Cançó originaria de Ses illes Balears, que es representa amb la col.laboració de mainada voluntària.

TAPIN E TAPUN. Cançó encadenada o també com s’anomena a Catalunya “cançó de l’enfadós”, originària d’Itàlia per entretenir, animar i riure tots plegats.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

El museu al carrer

Joc teatral i improvisació clownesca al servei del riure al carrer.

Un il·luminat de l’art dirigeix amb mà de mestre el seu ajudant Gatuelles, per captar i emmarcar les millors instantànies d’aquesta infinita pinacoteca imaginària que és la vida del carrer.

Teatre còmic itinerant, apte per a espais interiors grans i espais exteriors on hi hagi mobiliari urbà i activitat humana: places, carrers, centres comercials, museus…

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

El Drac Weigand

Un guerrer acabat d’arribar del s. XIII, ha estat capaç d’ensinistrar un drac ferotge. Com tot bon guerrer va acompanyat del seu despistat escuder, tots dos s’alien per tal de trobar una bella dama, perduda en el temps. Un cop trobada, les peripècies per aconseguir el seu amor seran de gran excentricitat i una bona dosis d’humor.

Ompliran els carrers i places amb les seves petites històries i cançons demanant la complicitat del nostre estimat públic.

Es un espectacle itinerant i de petit format. El nostre drac està construït sobre un vehicle elèctric, totalment ecològic i silenciós. El drac llença foc per la boca, fum i potser aigua… porta un equip so autoamplificat.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Drago

Un viatge on qualsevol dels presents en pot ser el protagonista.

Una descabellada aventura de carrer basada en la llegenda de Sant Jordi i el drac, on l’humor està assegurat quan els seus encarregats són una companyia de còmics sonats.
Tres excèntrics personatges arriben a la ciutat acompanyats d’un estrany artefacte mòbil. Són tres militars desertors que veient l’absurditat de la guerra a la que els van destinar, van decidir escapar de la barbàrie amb el seu petit enginy i vagar pel món arrencant somriures.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Bullanga!

Nou espectacle de carrer de petit format que barreja grans dosis de música, teatre i humor surrealista que sorprendrà a tots els públics. Gags que cerquen la interacció amb l’espectador mitjançant la màgia, uns militars musicals, un enamorament ple de passió, un fakir molt atrevit, …

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

carrilló

Un rellotge que marcarà el ritme de la funció

Ding…dong… Sóna la música de carilló… els engranatges es posen en moviment… tic-ta, tic-tac, tic-tac, ha arribat l’hora… l’escenari s’omple de personatges que expliquen les seves històries de cavallers, pallassos, baralles, passions. La màgia surt de dins d’aquest rellotge gegant inundant tots es racons de places i carrers.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Cavalls de Menorca

Una visió personal de la celebració menorquina que recrea l´animalitat primitiva del cavall i recupera el pes de la tradició en una representació contemporània. Un espectacle de carrer, únic i original que no et deixarà indiferent.

Cavalls de Menorca és un espectacle que pretén iniciar una línia continuada d’animacions de carrer basades en la recreació de festes tradicionals dels Països Catalans, les quals recuperem des d’una vessant lúdica i artística. La proposta és donar una visió personal de la celebració, que no pretén recrear fil per randa l’esdeveniment, sinó reinterpretar-lo, per mantenir l’essència del mateix i convertir-lo en una proposta escènica.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Circumloqui

El Circ Circumloqui ha muntat la seva pista al capdamunt d’un tricicle motoritzat i es disposa a actuar per tot el poble.

Un tricicle, titelles, pallassos, màgia, equilibris, humor, participació, música…

Un músic i un pallasso s’encarregaran d’ensenyar-nos números de màgia i d’equilibris, presentar-nos l’home forçut, el domador de feres i, finalment, ens presentaran l’increïble Nadó Bala.

L’únic nen capaç de volar més de 50 metres. Espectacle de titelles itinerant on s’hi barreja l’humor, la enginyeria casolana i la música en directe.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Cercavila La Residual

La revolució dels residus! Descobreix qui viu als contenidors

Una cercavila on els residus es converteixen en personatges màgics de grans dimensions: un cavall de 3 metres, un gegant de 4 metres, equilibristes, titelles i músics.

Donant utilitat a les deixalles a través de la il·lusió i la imaginació prenem consciència de la importància del reciclatge i la recollida selectiva d’una manera informal, divertida i espectacular. Vine a la cercavila!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Cíclic

Avui el teatre ha decidit sortir al carrer, el teatre fora del teatre, un teatre sobre rodes, un teatre en bicicleta… un teatre en bicicleta?

Doncs sí! El teatre en bicicleta. El públic s’asseu a la bicicleta, amb el dit gros toca el timbre i a la de tres comença a pedalar. La funció acaba de començar, comença el viatge i s’obren les portes d’aquest petit cabaret itinerant.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Batucando No Ar

Batucando No Ar és la primera batucada amb camallargs o xanquers coneguda.

Utilitza instruments originals brasilers: surdo, contrasurdo, caixa de samba, repenique, agogó, ganzà, tamborins, etc. Una barreja de música, alçada, vestuari espectacular i participació del públic. Músics i actors, sota la direcció de Xesco Grau.

Espectacle ideal per a rues de Carnestoltes, Festes Majors, etc.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Automatàrium

‘Automatàrium’ és una instal·lació teatral inspirada en els autòmats escurabutxaques de caire recreatiu construïts a finals del segle XIX i principis del XX.
Els actors comencen imitant els moviments cíclics dels autòmats i acaben desenvolupant diferents accions dins una dramatúrgia amb elements de la comèdia i disciplines com la màgia, el circ, el cant, el mim…

A fora s’hi situa un altre actor que, sota el paper d’encarregat de manteniment i vigilant, ajuda a relligar l’espectacle oferint les fitxes al públic i ‘corregint anomalies’ en el funcionament dels autòmats.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ACTION!

Action! vol ser una aproximació amb to humorístic, irònic i desenfadat cap el món del cinema.

Lluny dels focus, la fama i el glamour trobarem uns personatges que ens faran participar de l’acció. De fet, l’espectacle es basa en aquesta interacció amb el públic.

Ens vam imaginar com seria la visió dels primers creadors, dels primers cineastes. La seva il·lusió per filmar històries quotidianes i fer-les arribar a altres persones. Volem integrar, doncs, la gent dins l’espectacle i que siguin els que decideixen com acabarà tot.

A part de l’espectacle, la proposta (pel seu aspecte plàstic) és ideal, també, per animar una rua o complementar altres tipus d’esdeveniments culturals.

Anys 20. El modest equip de rodatge d’una pel·lícula muda arriba a la ciutat disposat a fer una súperproducció.

Com que no tenen pressupost, pensen descobrir una alguna nova estrella. Així que buscaran nous talents entre tots aquells que tinguin la sort de de creuar-se amb ells.

Tres personatges al damunt del seu cotxe, amb l’attrezzo i la seva càmera, ens convertiran, per una estona, en estrelles del cinema mundial.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Acordionem la zona

Espectacle itinerant on es canten cançons populars, es ballen coreografies, s’improvisen corrandes i es mostra una família tal i com és. El fet és que la família Rebaixinc és una família diferent, perquè ells no van néixer amb un pa sota el braç, ells hi duien un acordió diatònic. I això ha marcat la seva existència. Ells sempre baixen plegats, baixen a comprar, baixen a tocar, baixen a cantar, baixen a fer el vol, baixen a baix i baixen a dalt. I, com no podria ser d’una altra manera, solen baixar de l’hort.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ZUM

Zum és un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. El repertori és de creació i composició pròpia i s’adapta a les característiques del públic i de la festa.

Tres abelles, canten i toquen en directe un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle mitjançant la participació directa a través de la música.

Zum és l’evolució natural de l’espectacle d’animació amb què La tresca va fer les primeres passes. Des de 1998 l’espectacle està en constant evolució i del seu repertori, entre d’altres, en surten les cançons dels dos discs que la companyia té al mercat.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

NeeNaw!!

Un espectacle divertit i dinàmic. Utilitza un humor universal, que sense necessitats d’entendre les paraules farà riure a tots els espectadors que es convertiran en els pacients d’aquests metges tan especials.

Un espectacle de carrer on tres cirurgians d’emergència arriben amb la seva ambulància disposats a fer-vos oblidar tots els mals. Els tres realitzaran operacions a la vista de tots els presents i els deixaran bocabadats quan assisteixin el primer part masculí, extreguin pulmons de fumadors, trasplantin òrgans cantaires, i molt més!
Les seves bogeries faran morir de riure a tots, però esperem que ningú se’ls quedi pel camí.

Espectacle itinerant.
Apte per a tots els públics.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Més enllà del Bosc

Mediavals. Cercavila espectacular

Tres misteriosos personatges han estat vistos Més enllà del Bosc.

Perduts i desorientats deambulen enmig del ciment, els cotxes i els edificis mentre la gent els mira amb curiositat.

D’on venen? Que els fa fugir? Què son? La seva imatge evoca grans aventures i grans fatalitats …grans aventures que ningú ha vist i que haurem d’imaginar.

Un espectacle itinerant molt visual, enigmàtic, amb la música original d’un flautista professional en directe. Senzill i captivador que captarà l’atenció de tots els presents, dels petits als més grans.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La volta al món

Un espectacle de danses per a totes les edats amb molt ritme i molta canya!

Una festa en la que sense moure-us del lloc, podreu donar la volta al món. Un recorregut pels cinc continents amb cançons i danses.

Una hora de no parar de ballar, cantar, saltar i passar-vos-ho bé amb cinc viatgers que combinen a la perfecció la bona música i el bon humor.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Les Enfants

Sis soldats de l’exèrcit de Napoleó patrullen pels carrers tocant música alegre mentre arrosseguen un canó de grans dimensions que dispara confeti i altres efectes. Uns personatges esbojarrats que van fent diversos gags i accions teatrals destinades a fer participar i riure al públic de totes les edats. Un espectacle vistós i divertit que sorpren a tothom i que vol mostrar irònicament una paròdia de les guerres i dels seus exèrcits.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La Torna medieval

La Torna compta amb una amplíssima experiència en l’animació de mercats temàtics. Les nostres accions i cercaviles han animat des dels mercats d’època més multitudinaris i prestigiosos de Catalunya, com els Mercats Medievals de Vic, Montblanc i Besalú, fins a les fires marineres de Calvià o Castelldefels, passant per fires pageses, d’artesans o de nadal.

Els mercats tamàtis són de fet un terreny molt particular en el món de la música i l’animació ja que habitualment requereixen d’uns enfocaments especials que no totes les companyies poden donar: interacció amb paradistes i clients, petites representacions estàtiques, gags amb el públic en mig de les actuacions itinerants… Diversos anys experimentant amb les possibilitats d’aquestes actuacions, que ens han portat des de la costa andalusa fins al País Basc, ens han permès aconseguir un estil realment personal, totalment adaptat a les necessitats dels paradístes i organitzadors

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

La colla del Geperut

Animació de carrer medieval.
Un espectacle de carrer ideal per fires d’artesania, festes medieval o altres animacions de carrer.

Un grup de músics, malabaristes i personatges estranys de l’Edat Mitjana passejen pels carrers portant la seva música i la seva animació.

Un simpàtic geperut va oferint la seva tendra rialla a tothom, mentre els músics fan sonar antigues melodies amb els seus instruments de l’època.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Jordi Carlitos

Espectacle dinàmic, divertit, participatiu i per tots els públics amb molt humor. Mim i pantomima.

Jordi Carlitos és un espectacle dinàmic, divertit, participatiu i per tots el públics, de característiques simples i un desbordant humor, on un intrèpit i extrovertit personatge cambiarà durant una hora el sentit de la realitat.

És una mescla de mim i pantomima, es sintetitzen elements del clown, els diferents registres dramàtics es mouen entre l’humor, la sorpresa, la sutileça, la tendreça i lo absurd.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Històries d’aigua

Espectacle d’animació d’escenari amb cançons, jocs i danses on l’aigua és l’element vertebrador i protagonista.

A cada història que ens explicaran ens remullarem d’una manera diferent, fins acabar ben xops. No oblideu dur roba de bany …i tovallola, és clar!

Potser ens trobem un maldestre equilibrista carregat d’aigua per la corda fluixa, qui ho sap si patireu la remullada convivència d’uns veïns peculiars o practicareu l’esport més aigualit de l’estiu.

Espectacle amb aigua, sostenible i respectuós amb el medi ambient, doncs només utilitza 200 litres aproximadament.

AIGUA I MÚSICA. Històries d’aigua és un espectacle que ofereix el mateix valor a la diversió mesurada mitjançant l’aigua i la creació musical.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

Filikrusty

Filikrusty és més que una pallassada

Tres entranyables pallassos ens transporten a un univers tendre i divertit, on tant es pot riure com plorar, amb Trinchof, el pallasso blanc, dur i exigent, el gran cor de Makutu el dormilega, o la tendresa del maldestre Til, el pallasso que somia amb algun dia ser un gran malabarista. Amb aquestos tres personatges gaudirem de situacions tan còmiques com dramàtiques, i com no amb els sensacional números de malabars i equilibrisme.

Filikrusty com totes les nostres creacions, tenen la denominació de “per a tots els públics”, i aquesta també la té, però amb un marcada tendència infantil.
Una obra on petits i adults compartiran sensacions i sentiments. Un espectacle participatiu on els nens acaben sent les estrelles.
En definitiva, 55 minuts de entranyable diversió assegurada amb Filikrusty.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

TOM SAWYER

Les aventures d´un nen que viu i somia les seves aventures en el seu petit poblet a la vora del riu Mississipí: amb el seu millor i inseparable amic: en Hucleberry Finn. Tom i Huck viuran i ens faran viure una història plena d’aventures, d’amistat, d’emocions que ens transportaran a un món màgic.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

PUIG I FONTANALS, CARTERS PROFESSIONALS

En un món de mòbils, sms, mails, facebooks, twiters.. qui s´enracorda dels carters? Ara ja ningú escriu cartes, i si ens visita el carter és per portar les factures i les multes de la zona blava. Puig i Fontanals, carters professionals vol recuperar aquests personatges, força desconeguts pels nens i nenes d´avui en dia.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LA CAPUTXETA VERMELLA

Ens trobem a les afores de Paris. L´Amelie i la seva mare van a passar uns dies a la caseta d´estiueig per estar a prop de la iaia…. Una versió del conte que no us deixarà indiferents.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

HANSEL I GRETEL

Hansel i Gretel, perduts al m ig del bosc, s´endinsaran en un fascinant i perillós viatge amb l´únic objectiu de trobar el camí que els guií fins a casa.. però una misteriosa llum els guiarà fins a una caseta màgica feta de llaminadures i xocolata… Però alerta!!! on hi habita una dolenta bruixa que els farà la vida impossible.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ESTRAMBÒTIC

És un espectacle on prenen la paraula personatges inversemblants: uns peus, un cuc, que parla amb el pescador, un il·lusionista amb la seva ombra, dos ninots de futbolins…. Estrambòtic és caure del cierre per enfilar-se com un coet i de quatre grapes tocar el cel amb una mà a la galta, sense despentinar-se.

 

Espectacle de tipus > teatre d'escenari exterior / interior

Preu > ...

Nº d'artistes > 3

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL MIKADO

En el cor de Far-West, Mick Hado, governador de Titipú-city, un home sense escrúpols aprova una llei prohibint el flirteig en tot l’estat de Colorado: Qui festegi, flirtegi i petonegi fora del vincle matrimonial serà penjat immediatament a la forca pel Sheriff de la ciutat. En aquesta tranquil·la comunitat de Colorado utilitzaran el seu enginy i el seu instint de supervivència per defensar el primer dels drets de tots els humans:
El dret a viure… i riure!

Espectacle de tipus > teatre d'escenari interior

Preu > ...

Nº d'artistes > 8

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

EL GÈPERUT DE NÔTRE DAME

Un jove poeta ens explica la història d´un ésser petit i deforme que va ser abandonat a les escales de Nôtre Dame… Un espectacle que barreja allò grotesc amb la bellesa, la tragèdia amb la comèdia, la llum amb la foscor. Un espectacle que obre les portes a l´amor i al romanticisme.

 

Espectacle de tipus > teatre d'escenari interior

Preu > ...

Nº d'artistes > 8

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

COLOSSAL

Rodant i rodant pel món, aquests comediants s’instal·laran a l’escenari per mostrar les millors atraccions que us pugueu imaginar: música, malabarisme, teatre, cançó i fenòmens humans capaços de desafiar les lleis físiques!.

 

Espectacle de tipus > teatre d'escenari exterior / interior

Preu > ....

Nº d'artistes > 3

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ALEGRETTO

Cada cents anys les Muses de la Música baixen dels núvols per atorgar el do de la Música a una persona. Fa cent anys, i per atzar, va ser escollit un nen, en Sadurní Maioles, que aviat va muntar una gira per les guarderies interpretant “Granada” amb la trompeta. El mestre Maioles ha estat un geni incomprès i oblidat, però ara, cent anys després el Patronat Maioles ha organitzat un homenatge a la seva figura. En aquesta vetllada hi actuarà “El Trio Ketal”.

 

 

Espectacle de tipus > exterior / interior

Nº d'artistes > 3

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR